Stiri externe

Donatie de 1 milion de dolari de la Kylie Jenner pentru spitalele din Los Angeles

Scris de Ana Kozma

Miliardara Kylie Jenner se alatura celebritatilor care au facut donatii importante in lupta contra pandemiei COVID-19. Vedeta a donat 1 milion de dolari spitalelor din Los Angeles.

Donatie de 1 milion de dolari de la Kylie Jenner pentru spitalele din Los Angeles

Kylie Jenner, cea mai tanara miliardara pe forte proprii, a facut o donatie importanta catre spitalele din Los Angeles. Doctorul vedetei, Dr. Thais Aliabadi,a facut anuntul pe Instagram. Kylie a donat 1 milio de dolari pentru ca medicii din Los Angeles sa poata cumpara masti si echipamente de protectie.

“Am ramas fara cuvinte. Ochii imi sunt inundati de lacrimi de fericire, iar inima mi-e coplesita de emotie. Mi-am pus o dorinta de a strange echipamente de protectie pentru curajosii oameni din sistemul medical, iar azi visul mi s-a indeplinit. Una dintre pacientele mele, un inger, tocmai a donat 1 milion de dolari ca sa ne ajute sa facem fata acestei perioade atat de grele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dr. Thaïs Aliabadi (@drthaisaliabadi) pe

Nu m-am simtit niciodata mai binecuvantata ca medic. Din tot sufletul, multumim, Kylie Jenner. Tu esti eroina mea! Aceasta donatie generoasa va salva multe vieti. Lumea e mai buna cu tine in ea. Te iubesc atat de mult! Multumesc de 1 milion de ori”, a scris doctora pe pagina ei de Instagram.

Kylie Jenner i-a raspuns simplu, printr-un comentariu: “te iubesc! Si iti multumesc pentru toata dragostea si grija cu care faci totul. Esti un inger pe pamant!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

missing social time😫😍💗💗 the faster we stay inside the faster we can get back to it .. i hope everyone is taking social distancing serious ‼💗

O postare distribuită de Kylie 🤍 (@kyliejenner) pe

Kylie isi indeamna urmaritorii ca in aceasta perioada sa ii urmeze exemplul si sa stea in izolare.

Cat au donat brandurile de lux pentru a ajuta lupta contra COVID-19

Scrie un comentariu