Stiri externe

Donald Trump și Melania au COVID-19. Ce se întâmplă cu dezbaterile electorale?

Scris de Ana Kozma

Donald Trump și Melania au fost testați pozitiv cu COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de Președintele American, pe contul său de Twitter. Ce se întâmplă cu dezbaterile electorale programate pentru perioada următoare?

Donald Trump și Melania au COVID-19. Ce se întâmplă cu dezbaterile electorale?

Donald Trump și Melania au COVID-19. Însuși Președintele SUA a făcut acest anunț pe contul său oficial de Twitter. A anunțat, de asemenea, că el și Prima Doamnă intră în carantină.

″În această seară, eu și Melania am primit rezultatul pozitiv la testul Covid-19. Vom intra în carantină și vom începe imediat procesul de recuperare. Vom trece peste asta împreună”, a scris Trump pe social media.

S-ar părea că cei doi s-ar fi infectat de la una dintre consilierele lui Donald Trump. Aceasta a fost testată pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu câteva zile. Așa că Președintele și Prima Doamnă au hotărât să se testeze la rândul lor. Rezultatul a venit pozitiv.

Este cu atât mai problematic cu cât Donald Trump este în plină campanie electorală, pe ultima sută de metri înainte de alegeri. Săptămâna aceasta, marți, a avut loc prima confruntare dintre Trump și Joe Biden, la Ohio.

Mai sunt însă programate două alte confruntări. Una pe 15 octombrie la Miami (Florida) și una pe 22 octombrie la Nashville (Tennessee). Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu aceste confruntări în contextul infectării lui Donald Trump cu COVID-19. Deși, la un simplu calcul, observăm că va trece carantina de 14 zile până la următoarea confruntare.

Totul despre confruntările Donald Trump – Joe Biden

Scrie un comentariu