Stiri externe

Donald Trump încă interzis pe Twitter și Facebook. Unde îl poți urmări!

Scris de Ana Kozma

Donald Trump este încă interzis pe cele mai importante platforme de comunicare online, cum ar fi Twitter, Instagram și Facebook. În acest context, fostul Președinte al Statelor Unite și-a lansat propria platformă de comunicare. Iată despre ce este vorba.

Donald Trump încă interzis pe Twitter și Facebook. Unde îl poți urmări!

Consiliul de supraveghere Facebook a hotărât că Donald Trump rămâne interzis pe această platformă. La fel se întâmplă și pe alte platforme importante, cum ar fi Tiwtter sau Instagram.

Fostul Președinte al Statelor Unite a luat o decizie în acest sens. Pentru că nu se mai poate exprima public pe aceste canale „clasice”, și-a lansat propria platformă de comunicare. Conform presei internaționale, pe această platformă vor fi publicate informații direct din biroul lui Trump.

Mai mult decât atât, postările pot fi distribuite de alți utilizatori și pe Twitter sau Facebook. Site-ul poartă numele „From The Desk Of Donald J. Trump”.

Jason Miller, consilierul lui Donald Trump, anunță că fostul Președinte are în plan și lansarea unei noi rețele de socializare.

Unde se retrage Donald Trump după ce îi predă ștafeta lui Joe Biden

Scrie un comentariu