News

Donald Trump, bunic pentru a doua oara! Fiica lui, Ivanka, este din nou insarcinata!

Scris de Administrator

Dupa ce a devenit mamica pentru prima oara in lunia iunie a anului 2011, iata ca Ivanka Trump, fiica celebrului Donald Trump, este pe cale sa aduca pe lume cel de-al doilea copil. Se pare ca micutul se va naste in toamna acestui an, spre fericirea Ivankai si a sotului ei, Jared Kushner.

donald-ivanka-trump

Donald Trump este pe cale sa devina din nou bunic! Fiica lui, Ivanka, a marturisit ca ea si sotul ei asteapta venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Se pare ca micutul urmeaza sa vina pe lume toamna aceasta, dupa cum a fost confirmat deja de revista People. Ivanka Trump si sotul ei, Jared Kushner, proprietarul publicatiei New York Observer, au deja o fiica in varsta de aproape doi ani, Arabella Rose.

ivanka-trump-wedding-pictures-first-look-06

Intr-un interviu pe care l-a acordat recent revistei Redbook, Ivanka a acceptat sa vorbeasca despre sentimentul de a fi mama.

„Oh, in fiecare dimineata ma intristeaza atat de tare faptul ca trebuie sa o parasesc pe Arabella. Dar este foarte important pentru mine sa-mi continui activitatile. Asta ma face sa ma simt implinita si, cred eu, ma face sa fiu o mama mult mai buna atunci cand ajung intr-un sfarsit acasa”, a delarat ea.

„Intamplator, urasc expresia ‚mama muncitoare’ fiindca atunci cand sunt alaturi de Arabella in weekenduri, ma simt mult mai extenuata duminica seara decat m-am simtit vineri. A fi mama este cea mai grea meserie de pe intreaga suprafata a pamantului”, a incheiat Ivanka Trump seria declaratiilor.

Scrie un comentariu