Stiri externe

Dom Perignon redevine partener oficial al petrecerii Vanity Fair

Scris de Administrator

Duminica noapte, Dom Perignon a revenit in calitate de sampanie oficiala a prestigioasei petreceri de dupa Oscaruri, organizata de revista Vanity Fair. Starurile prezente la petrecerea care a avut loc la The Wallis Annenberg Center din L.A., s-au desfatat cu editia Dom Perignon Vintage 2009.

Dom Perignon redevine partener oficial al petrecerii Vanity Fair

Atat barurile interioare, cat si cele exterioare au fost decorate cu sticlele iconice ale celebrului brand frantuzesc. O parte dintre sticle au fost personalizate cu numele nominalizatilor din acest an la premiile Oscar.

 

“De mai bine de un secol, Dom Perignon este gazda unora dintre cele mai spectaculoase evenimente, unde personalitati puternice si inspirationale se intalnesc pentru a inchina un pahar in cinstea realizarilor lor. Acesta este unul dintre ele si suntem incantati sa ne reinnoim parteneriatul cu Vanity Fair”, a spus Niccolo Ragazzoni, vicepresedintele Dom Pérignon Moët Hennessy SUA.

 

Printre invitatii de seama de la Hollywood, s-au numarat Margot Robbie, Adrien Brody, Christopher Walken, Joan Collins, Faye Dunaway Salma Hayek Pinault, Frances McDormand, Emma Watson, Olivia Wilde, Amy Adams sau Jennifer Garner. Au fost si oaspeti din lumea modei sau a sportului, precum Naomi Campbell, Heidi Klum, Rosie Huntington Whitley, Kendall Jenner, Alessandra Ambrosio, Irina Shayk sau Kobe Bryant.

 

✨ #VFOscars 2018

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Vanity fair after party #vanityfair #oscarnight

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial) on

tell me more

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Cum s-au imbracat vedetele la petrecerile de dupa Oscar 2018

Despre Dom Perignon

In 1668, un tanar calugar benedictin Dom Pierre Pérignon, a fost numit procurator la manastirea Hautvillers, cu vedere spre localitatea Champagne din Franta. Ambitia sa a fost aceea de a crea „cel mai bun vin din lume” pentru a-si servi comunitatea. Mostenirea lui Dom Pierre Pérignon este o ambitie continua care se regaseste si astazi in sampania brandului. Armonia celebrelor vinuri vine din precizie, intensitate, mineralitate, complexitate si exhaustivitate. Angajamentul Dom Pérignon este ca vinul este produs doar din recolta unui singur an. Compania are cel mai larg acces la struguri selectati din toate cele 17 vinarii din Champagne si Hautvillers. Dom Pérignon Vintage este invechit cel putin opt ani in crama, inainte de a fi scos pe piata, in timp ce Plénitude Deuxième si Dom Pérignon P2, stau cel putin 16 ani la maturat.

 

 

 

Scrie un comentariu