Stiri externe

Ce s-a ales de Dolores, solista de la Cranberries! Aceasta tocmai a fost arestata in Irlanda!

Scris de Christian Stan

Dolores O’Riordan, fosta solista a trupei The Cranberries, a ajuns in urma cu cateva ore pe mana politistilor din Irlanda un incident ce a avut loc in timpul unei curse aviatice de la New York spre Dublin. Se pare ca Dolores s-a luat la harta cu o stewardesa si a agresat-o pe aceasta, cauzandu-i o fractura la tibie.

dolores-cranberries

Feriti-va de Dolores O’Riordian! Fosta solista a trupei The Cranberries, acum in varsta de 43 de ani, este pericol public. Dolores s-a luat la harta cu o stewardesa la bordul unui avion Aer Lingus cu destinatia New York-Dublin, iar in urma conflictului stewardesa s-a ales cu piciorul rupt. Se presupune ca artista se afla in stare de ebrietate.

Politia a asteptat-o pe Dolores pe Aeroportul din Dublin, iar cantareata a devenit din cale afara de recalcitranta si s-a luat la bataie si cu un ofiter de politie. Drept urmare, Dolores a fost retinuta pentru 24 de ore/

Dupa ce trupa The Cranberries s-a destramat cantareata Dolores a suferit o depresie uriasa. Nu a mai reusit sa revina in studioul de inregistrari pentru a puncta un come-back si s-a mutat la Dublin unde s-a maritat si a devenit mama a trei copii.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu