Stiri externe Style Radar Video

Dolce & Gabbana a lansat o colectie dedicata mamei! Pe catwalk cu copii in brate si burtica de gravida!

Scris de Administrator

In plina desfasurare a festivalului Milano Fashion Week, celebrul brand Dolce & Gabbana a surprins pe toata lumea, prezentand o colectie dedicata mamelor. Si nici nu putea gasi un moment mai potrivit decat luna martie, perioada dedicata mamelor si femeii in general.

dolce-gabbana-mama2

Brand-ul Dolce & Gabbana a luat prin surprindere, weekend-ul acesta, cand, in cadrul Milano Fashion Week, a prezentat o colectie dedicata mamelor. Noua colectie, cea de toamna/iarna 2015, se intituleaza simplu „The Mother” si vrea sa exprime faptul ca mama este inima unei familii.

dolce-gabbana-mama19 dolce-gabbana-mama1 dolce-gabbana-mama4 dolce-gabbana-mama6 dolce-gabbana-mama7 dolce-gabbana-mama8

Modelele au pasit pe catwalk purtand-si copiii in brate (toti imbracati in tinute Dolce), iar Bianca Balti a defilat chiar cu burtica de gravida.

dolce-gabbana-mama9 dolce-gabbana-mama10 dolce-gabbana-mama11 dolce-gabbana-mama12 dolce-gabbana-mama13 dolce-gabbana-mama14

Colectia contine rochii cu imprimeuri florale, dar si tinute cu mesaje de iubire dedicate mamei. Interesant este faptul ca imprimeurile au fost desenate chiar de nepotii si nepoatele designerilor.

dolce-gabbana-mama15 dolce-gabbana-mama16 dolce-gabbana-mama17 dolce-gabbana-mama18

Se pare ca aceasta colectie este inspirata chiar de relatiile speciale pe care Domenico Dolce si Stefano Gabbana le au cu mamele lor.

Scrie un comentariu