Evenimente News

Doina Levintza: “Sper sa fiu sanatoasa si sa mai pot face emisiunea de la Prima TV”

Scris de Sorin Dutoiu

Evenimentul a avut loc intr-un decor inspirat de spiritul cosmopolit al Capitalei si s-a bucurat de prezenta a peste 150 de invitati.

Alaturi de Levintza, la petrecere au participat Andreea Raicu, Geanina Varga, Andreea Fried, Dan Cruceru, Dan Fintescu, “mondenele” Andreea Gramosteanu, Mirela Zeta si Andreea Samson, “trasnitele” Rocsana Marcu, Livia Taloi, Lavinia Stoica si Raluca Guslicov, Grig Chiroiu, Florentina Opris, Ilie Nastase si Brigitte Sfat, Ovidiu Buta, Stephan Pelger, Lena Criveanu, Mihaela Glavan, Laura Lazar, Alexandru Abagiu, Marius Baragan, Elvira Deatcu, Cristi Iacob, Dan Turturica, Maria Dinulescu, Roxana Iliescu, Tania Budi, Adrian Oianu, dar si tineri designeri, jurnalisti sau oameni de afaceri.

Invitatii au putut urmari o retrospectiva a celor 10 ani de emisiune “Levintza prezinta”, au cantat si au dansat impreuna cu Horia Brenciu si orchestra sa, petrecerea continuand pana dupa miezul noptii.

Pentru cei 10 ani de emisiune, Doina Levintza a primit din partea echipei Prima TV un trofeu cu mesajul “Levintza prezinta si ne reprezinta de 10 ani. Multumim!”

“Sper ca am facut tot ce s-a putut in acesti 10 ani si sper sa fiu sanatoasa sa mai pot sa fac emisiunea. De fapt, este o pasiune a mea sa impletesc televiziunea cu moda.

In emisiune prezint creatiile marilor creatori de moda ai lumii, istoria modei, povestile manechinelor sau reportaje din diverse ateliere, insa nu am avut pâna acum ocazia sa am ca invitati marile nume ale acestui domeniu.

Inceputurile mele au fost in televiziune si iubesc in egala masura si televiziunea si moda si teatrul si designul de interior. Am incercat sa le impletesc pe toate si sa le ofer telespectatorilor o emisiune de calitate”, marturiseste creatoarea de moda Doina Levintza.

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu