Stiri Interne

DJ Wanda va fi machiata la nunta de make-up artistul lui Beyonce

Scris de Ana Kozma

DJ Wanda se casatoreste azi cu australianul Karl Katavich, iar evenimentul va fi unul dintre cele mai extravagante de acest tip din showbiz-ul romanesc. Pentru ziua cea mare, vedeta va fi machiata de make-up artistul lui Beyonce.

DJ Wanda va fi machiata la nunta de make-up artistul lui Beyonce

DJ Wanda va avea azi o nunta cu totul speciala, unul din cele mai extravagante evenimente de acest tip din showbiz-ul romanesc.

DJ Wanda a avut Petrecerea Burlacitelor in Barcelona. Iata unde a plecat viitorul sot!

Nonconformista vedeta se casatoreste azi cu Karl Katavich, omul de afaceri australian alaturi de care traieste o superba poveste de dragoste, de mai bine de un an. Cununia are loc in Londra la un hotel exclusivist, iar evenimentul cu tematica Rock’n’Royal consta in doua tipuri de petreceri: o receptie eleganta, in stil Royal, la un hotel exclusivit din Londra, si o petrecere, in stil Rock, intr-un pub celebru din cartierul exclusivit londonez in care mirii locuiesc.

Renumita pentru stilul sau nonconformist cu care ne-a obisnuit de-a lungul carierei, dar si cu stilul sau vestimentar mereu cool si surprinzator, Wanda va avea o tinuta cu totul inedita la nunta de la inceputul lunii august.

Machiajul miresei va fi realizat de unul din cei mai bine cotati make-up artisti la nivel international. Este vorba de Helen Anderson, cea care a avut grija ca mari vedete sa aiba look-uri impecabile in videoclipuri, sedinte foto sau la marile ceremonii Red Carpet. Helen Anderson a realizat machiajul pentru vedete precum Beyonce, Catherine Zeta-Jones, Christina Aguilera, Donatella Versace, Johnny Depp, Linda Evangelista sau Pharell Williams, precum si pentru marile show-uri de modă internationale.

DJ Wanda va purta la nunta palaria Madonnei

Vestimentatia va fi la fel de speciala. La petrecerea cu tematica Royal, vedeta va avea o palarie alba care a fost purtata inclusiv de Gwen Stefani, iar la petrecerea in stil Rock, vedeta va purta o palarie cu totul speciala, stil Top Hat, ce a fost purtata inclusiv de celebra Madonna intr-un recent pictorial pentru revista Vogue, dar si in mai multe aparitii televizate.Accesoriile sunt create de Victoria Grant, un designer britanic extrem de apreciat, considerat etalon in industria de moda internationala. Creatiile sale au fost purtate si de Beyonce, Rihanna, Kylie Minogue, Lady Gaga, Naomi Campbell, Kate Moss, Rita Ora, Katy Perry, Dita Von Teese, precum si de membrii ai aristocratiei britanice la evenimente importante precum Royal Ascot.

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu