Stiri Interne

DJ Wanda traieste emotii maxime. Iubitul ei este campion la motociclism!

Scris de Alexandru Manea

DJ Wanda traieste emotii maxime de fiecare data cand iubitul ei, Karl, cu care locuieste in Londra, este plecat din tara pentru a participa la curse de motociclism.

DJ Wanda traieste emotii maxime. Iubitul ei este campion la motociclism!

Omul de afaceri australian este pasionat de acest sport si a concurat recent la o cursa Off Road din Almeria, Spania.

Intrucat este un sport plin de adrenalina, considerat de multi drept extrem, vedeta are tot timpul emotii pentru ca totul sa decurga fara incidente.


“Karl a inceput sezonul de competitii de motociclsm si a fost plecat patru zile in Almeria, Spania. A reusit sa termine aceasta etapa pe locuri fruntase si parcurge o tura de traseu sub 1 minut si 50 secunde, o performanta foarte buna. Este foarte bun in ceea ce face. De data aceasta nu am putut sa fiu alaturi de el, deoarece am ramas in Marea Britanie pentru a termina cursurile in arta tatuajului la UK Official Tattoo Academy, alaturi de tutorele meu, Alan Paul Lofts. La urmatoarea competitie il voi sustine cu siguranta la fata locului”, spune DJ Wanda.

DJ Wanda a fost admisa la cea mai prestigioasa Academie de tatuaje din Marea Britanie

De curand, vedeta a revenit pe bancile scolii, de aceasta data pentru a se perfectiona in arta tatuajului. Indragita vedeta a fost admisa la prestigioasa UK Official Tattoo Academy din Essex si intentioneaza sa deschida propriul salon de tatuaje si in capitala Marii Britanii.

Scrie un comentariu