News

DJ Wanda face „smart shopping” de mii de lei pe Calea Victoriei

Scris de Sorin Dutoiu

DJ Wanda profita de sezonul reducerilor din Bucuresti si face „smart shopping” pe Calea Victoriei in valoare de mii de lei. Artista recunoaste ca pana acum obisnuia sa-si reinoiasca garderoba din magazinele londoneze, insa declara ca si Capitala a evoluat in ultimul an in acest domeniu.

„In 2012, la Bucuresti, s-au deschis o serie de reprezentanțe ale unor mari branduri, astfel ca am decis ca vara aceasta sa profit de reducerile din magazinele de pe Calea Victoriei. Am luat la rand magazinele buticurile si mi-am cumparat haine in valoare de cateva mii de lei, insa daca le-as fi cumparat la preț intreg as fi platit cateva mii de euro”.

DJ Wanda se declara “mana larga” atunci cind vine vorba de moda si spune ca slabiciunea ei sunt pantofii si accesoriile.

„Spre exemplu, mi-am cumparat acum pantofi in valoare de 6000 de lei. Altfel, m-ar fi costat 3000 de euro. Pana si Sarah Jessica Parker profita de reduceri si a declarat ca este adepta shoppingului inteligent. Eu dau bani mulți pe o haina daca este intr-adevar deosebita, altfel astept sa vad daca o gasesc la reduceri”, mai spune DJ Wanda.

DJ Wanda are o garderoba impresionanta, ce numara peste 700 de piese vestimentare, cumparate de la cele mai mari case de moda, din targuri vintage, cat si de la designeri romani.

„Am in dressing multe rochii semnate de designeri romani si le port la evenimentele la care sunt invitata sa pun muzica in strainatate. Sunt mandra sa le spun celor care ma intreaba daca rochia e Chanel sau Versace ca, de fapt, e creata de un designer roman. Apoi, le explic cam pe unde este Romania pe harta”, continua DJ Wanda.

Scrie un comentariu