Stiri Interne

DJ Wanda si sotul ei le-au oferit unor copii orfani cadouri si un burger gigant de 7 kg de Mos Nicolae

Scris de Ana Kozma

DJ Wanda si sotul ei, Karl Katavich, au revenit in Romania saptamana trecuta pentru a le face o surpriza de neuitat unor copii orfani dintr-un centru de plasament. Cei doi soti le-au oferit cadouri, dar si un burger urias, de 7 kg, preparat de un un prieten de-al lor, Alin Ciobanu. De o astfel de surpriza a avut parte si Teo Trandafir, alaturi de echipa sa.

DJ Wanda si sotul ei le-au oferit unor copii orfani cadouri si un burger gigant de 7 kg de Mos Nicolae

Desi locuieste de mai bine de 1 an la Londra, DJ Wanda nu poate sta prea mult departe de tara sa natala.

Chiar de Mos Nicolae, Dj Wanda si Karl au revenit in tara pentru a le face o bucurie de zile mari unor copii dintr-un centru de plasament punand la cale un plan care le-a adus celor mici zambetul pe buze.

Wanda si Karl au complotat cu bunul lor prieten, Alin Ciobanu, cel care a inventat conceptul The Burgr Factory. Acesta din urma a realizat un burger gigant pe care l-a adus tocmai de la Constanta pentru a-i bucura pe cei mici. Iar surpriza a avut efectul scontat.

“Bucuria acestor copii este cel mai frumos cadou pe care il poti primi! Viata a fost buna si generoasa cu mine, dar nu la fel se intampla cu toata lumea. Iar noi, cei norocosi, suntem datori sa le oferim ceva, cat de mic, celor carora norocul nu le-a suras in aceeasi masura. Acesti copii nu au deloc o viata usoara, iar eu si Karl ne-am dorit din tot sufletul sa putem face ceva pentru a le aduce putina bucurie in suflet. Am primit ajutor si din partea prietenului nostru, Alin Ciobanu, cel care a lansat conceptul The Burgr Factory, iar experienta a fost una cu adevarat speciala. Cei mici s-au bucurat foarte mult, atat de cadouri, cat si de burgerul delicios. Am vizitat-o apoi si pe Teo Trandafir si echipa acesteia pentru a le face o surpriza similara. Viata este frumoasa cand faci fapte bune!”, declara DJ Wanda.

La fel de emotionat a fost si sotul vedetei, australianul Karl Katavich, care a putut astfel sa joace rolul lui Mos Nicolae pentru o zi.

“Wanda a avut aceasta idee minunata, iar impreuna am complotat la indeplinirea ei. Cand am auzit ce dorinta are ea de Mos Nicolae, mi-am dat seama pentru a nu stiu cata oara ca am făcut alegerea potrivita, ca m-am indragostit nu doar de o femeie frumoasa, ci de un om bun, cald si generos”, declara Karl.

DJ Wanda a sarbatorit 1 Decembrie in Londra si a transmis un mesaj transant si controversat catre toti romanii!

Scrie un comentariu