Stiri Interne

DJ Wanda si Nadia De Luca au plecat in Asia imbracate in kimonouri

Scris de Alexandru Manea

DJ Wanda si cea mai buna prietena a ei, Nadia de Luca, au plecat in aventura vietii lor: o vacanta de lux in trei destinatii din Asia de Sud-Est. Cele doua prietene au surprins pe toata lumea in aeroport, la plecare, facându-si aparitia la Check-In si in zona de Security imbracate in kimonouri de o mie de euro.

DJ Wanda si Nadia De Luca au plecat in Asia imbracate in kimonouri

“Ne asteapta cea mai frumoasa aventura a noastra! Este pentru prima data când plecam intr-o astfel de vacanta. Vom ajunge in Singapore, Bangkok, Siam Reap si Koh Samui. Patru destrinatii cu totul diferite una de cealalta. Avem patru valize imense cu haine. Am pornit la drum imvracate in kimonouri pe care le-am primit cadou de la un colaborator de-al meu din Tokyo. Sunt modele in serie limitata”, declara DJ Wanda.

 

DJ Wanda si Nadia De Luca vor petrece primele zile ale vacantei lor asiatice in cosmopolitul Singapore, urmând ca apoi sa se aventureze pe urmele Angelinei Jolie in templele din Siem Reap, Cambodgia.

“Abia asteptam sa ajungem la Singapore. Acolo este prima noastra oprire, iar din ce am auzit este un oras spectaculos, cu multe locuri superbe si cu un bulevard urias plin de mall-uri si magazine. Urmeaza Cambodgia, iar in Thailanda vom ajunge in insula Koh Samui si vom petrece la final câteva zile si la Bangkok”, declara Nadia De Luca.

DJ Wanda s-a îndrăgostit de Israel. „Am văzut cei mai frumoși bărbați în Tel Aviv!”

DJ Wanda si Nadia de Luca au devenit cele mai bune prietene in toamna anului trecut, fiind totodata si asociate ale salonului de tatuaje deschis de DJ Wanda. Pentru DJ Wanda aceasta este prima vacanta dupa marile incercari pe care le-a avut anul trecut, cauzate de problemele sale de sanatate.

„Sunt mai puternica acum si ii multumesc Nadiei ca a fost alaturi de mine in acele clipe grele. Asa iti dai seama cine isi este prieten adevarat. Acum e timpul sa ne bucuram de viata si sa ne distram, ca niciodata, in aceasta vacanta incredibila”, spune Wanda.

 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu