Stiri Interne

DJ Wanda si-a invatat logodnicul australian sa gateasca sarmale

Scris de Alexandru Manea

DJ Wanda a petrecut cateva zile de neuitat in Romania, alaturi de logodnicul ei australian, Karl, cu care locuieste in Londra. Acesta s-a declarat impresionat de tara natala a vedetei, de frumusetile naturii, dar si de bucataria locala. Astfel se face ca, dupa doar cateva zile petrecute aici, a invatat sa gateasca sarmale.

DJ Wanda si-a invatat logodnicul australian sa gateasca sarmale

“Karl iubeste Romania si abia asteapta sa se intoarca. Ne-am plimbat prin centrul Bucurestiului, mi-a cunoscut prietenii apropiati si am iesit impreuna in cateva restaurante si cluburi. Lui Karl ii plac acum sarmalele si a insistat sa afle reteta ca sa-mi gateasca romaneste atunci cand revenim in Londra”, povesteste DJ Wanda.

Karl, iubitul Wandei, este, de altfel, foarte priceput in bucatarie si un specialist in vinuri, surprinzandu-si deseori iubita cu tot felul de specialitati culinare din diferite colturi ale lumii.

“Dintr-o librarie a cumparat chiar si o carte cu specialitati culinare romanesti, tradusa in limba engleza, si sunt sigura ca in urmatoarea perioada va mirosi a sarmale si piftie in apartamentul nostru din Londra. Karl este si specialist in vinuri si spune ca sarmalele merg foarte bine cu vinul alb Cloudy Bay Chardonnay din Noua Zeelanda”, continua DJ Wanda.

Peste cateva luni, DJ Wanda si Karl vor reveni in Romania pentru o vacanta mai indelungata, in care vor bifa statiunile de pe litoral si orasele din Transilvania.

“Vom veni in primavara si ne vom plimba prin toata tara. Vreau sa vada cum se distreaza romanii de 1 Mai la noi la mare. Va ramane surprins, sunt sigura! Vom vizita apoi oraselele din Ardeal. Trebuie neaparat sa ajungem la Brasov si la Sinaia, dar vrem sa bifam si o vizita la Cluj. Karl este pasionat de motociclete, asa ca poate vom face turul tarii cu motorul”, mai spune DJ Wanda.

Dj Wanda si Karl s-au cunoscut vara trecuta prin intermediul unui prieten comun. Karl este australian, insa s-a mutat la Londra in urma cu 17 ani si a dezvoltat cu succes afaceri in domeniul constructilor. Impreuna locuiesc in capitala Marii Britanii, intr-un cartier select, unde au case si vedete cunoscute, printre care si Richard Gere, Gwen Stefani si Jamie Oliver.

 

DJ Wanda locuieste langa Richard Gere si Gwen Stefani! Vedeta s-a mutat cu iubitul ei la Londra!

 

Scrie un comentariu