Stiri Interne

DJ Wanda se marita! Cine este iubitul vedetei si care este pasiunea lui periculoasa!

Scris de Alexandru Manea

DJ Wanda iubeste din nou si sustine ca, de aceasta data, este mai aproape de altar ca niciodata. Barbatul care i-a cucerit inima este Karl, un australian pasionat de  cursele Hard Enduro. Cu acesta vedeta spune ca are in plan sa se casatoreasca anul viitor.

   DJ Wanda se marita! Cine este iubitul vedetei si care este pasiunea lui periculoasa!

Karl participa frecvent la cateva competitii de Hard Enduro dedicate semi-profesionistilor, el castigand pana acum mai multe astfel de curse.

“Amandurora ne plac <motoarele>, insa Karl a dus mai departe setea de adrenalina si participa la tot felul de concursuri de semi-profesionisti. Are foarte multe motociclete in garajul casei lui din Londra, iar eu am o Yamaha aici in Romania. Vara trecuta, impreuna cu doi prieteni a facut o expeditie pe doua roti din Londra pana la Polul Nord. Vara viitoare vrem sa vedem impreuna Europa “calare” pe motor”, spune DJ Wanda.

Karl este australian, insa s-a mutat la Londra in urma cu 17 ani si a dezvoltat cu succes afaceri in domeniul constructilor. DJ Wanda si Karl s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni in urma cu cinci luni, iar de atunci sunt de nedespartit.

“Karl este, foarte probabil, barbatul pe care l-am cautat toata viata mea. Este dur si foarte sensibil in acelasi timp, combinatia fatala pentru mine. Ne facem planuri de viitor impreuna, iar el ma sustine in tot ceea ce fac. imi da sfaturi in ceea ce priveste afacerea mea cu salonul de tatuaje si ma incurajeaza sa extind business-ul si la Londra.  Cautam acum un spatiu pentru ca Wanda Tatoo sa existe si la Londra din primavara anului viitor”, adauga DJ Wanda.

Exclusiv! Interviu fulger cu DJ Wanda! Ce carti citeste si ce conturi de Instagram urmareste!

Great things will come #london 🇬🇧

A post shared by DJ Wanda (@djwandaofficial) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu