Stiri Interne

DJ Wanda a sarbatorit 1 Decembrie in Londra si a transmis un mesaj transant si controversat catre toti romanii!

Scris de Ana Kozma

DJ Wanda a petrecut Ziua Nationala a Romaniei, in premiera, in noua sa casa din Londra, orasul in care locuieste de la sfarsitul anului trecut, alaturi de australianul Karl Katavich, cel care i-a devenit sot in luna august a acestui an.

DJ Wanda a sarbatorit 1 Decembrie in Londra si a transmis un mesaj transant si controversat catre toti romanii!

Desi nu a arborat tricolorul la geam ori in fata usii de la intrare, vedeta marturiseste ca simte si iubeste romaneste in fiecare zi, desi se afla la mai bine de 2000 de kilometri de tara.

Pentru a celebra Ziua Nationala a Romaniei, DJ Wanda a postat pe paginile de socializare fotografii in care apare alaturi de sotul ei, amandoi purtand ii romanesti si jucand hora alaturi de prietenii lor.

“Pe 1 decembrie nu ascult imnul national si nici steagul nu-l proptesc in fata usii. Romania pentru mine este miezul inimii mele, locul unde mi-am lasat prietenii, oamenii, peisajele care-ti taie respiratia, traditii si obiceiuri…folclorul.

Romania si limba romana sunt singurul mod in care ma pot exprima natural, atat verbal cat si in scris in oricare parte a lumii m-as afla. Poate multi dintre voi vor spune ca am plecat din tara, departe de coruptie, furt, saracie, mizerie, politica, spaga, servicii medicale execrabile, cersetori, poluare, indiferenta.

Cum as putea sa iubesc Romania? Romania nu se iubeste atunci cand te imbraci in costum national sa faci o poza misto pentru Instagram. Romania pentru mine e altfel… e in suflet si in amintiri. Nu vreau sa starnesc niciun fel de controverse, pentru ca decizia de a pleca din tara fost clara: Am plecat pentru famile, pentru ca departe mi-am gasit iubirea si Casa! Casa este acolo unde-ti este inima, o viata ”mai buna”, cu tot ce implica: un sistem medical caruia sa ii pese si de bolnav, niste reguli sociale rodate, functionale, valori corecte. Normalitate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Pe 1 decembrie nu ascult imnul national si nici steagul nu-l proptesc in fata usii (cum probabil nu o faceti o mare parte dintre voi) Romania 🇷🇴 pentru mine este locul unde mi-am lasat prietenii, oamenii, peisajele care-ti taie respiratia, traditii si obiceiuri…folclorul. Romania si limba romana. sunt singurul mod in care ma pot exprima natural, atat verbal cat si in scris in oricare parte a lumii m-as afla. Poate multi dintre voi vor spune ca am plecat din tara,departe de coruptie, furt, saracie, mizerie, politica, spaga, servicii medicale execrabile, cersetori, poluare, indiferenta. Cum as putea sa iubesc Romania? Romania nu se iubeste atunci cand te imbraci in costum national sa faci o poza misto pentru Instagram. Romania pentru mine e altfel…e in suflet si in amintiri. Nu vreau sa starnesc niciun fel de controverse, pentru ca decizia de a pleca din tara fost clara: Am plecat pentru famile, pentru ca departe mi-am gasit iubirea si Casa! Casa este acolo unde-ti este inima, o viata ”mai buna”, cu tot ce implica: un sistem medical caruia sa ii pese si de bolnav, niste reguli sociale rodate, functionale, valori corecte. Normalitate. In loc de final: Aceaste imagini sunt din vara aceasta de la nunta noastra din Londra, unde am dansat o hora moldoveneasca in mijlocul strazii…Romania inseamna amintire si DOR! La multi ani Romania! I love you ❤ #romania #romaniangirl🇷🇴 #husbandandwife #togetherforever

O postare distribuită de DJ Wanda (@djwandaofficial) pe

In loc de final: Aceaste imagini sunt din vara aceasta de la nunta noastra din Londra, unde am dansat o hora moldoveneasca in mijlocul strazii… Romania inseamna amintire si DOR! La multi ani Romania! I love you”, este mesajul emotionant si plin de adevar postat de DJ Wanda pe retelele de socializare.

Semn ca multi oameni rezoneaza cu felul ei de a vedea lucrurile si cu mesajul sau, postarea a strans mii de like-uri in doar cateva ore si numeroase comentarii de apreciere.

Ela Craciun si-a imbracat cei trei copii in tricolor de 1 decembrie

Scrie un comentariu