Uncategorized

DJ Wanda s-a îndrăgostit de Israel. „Am văzut cei mai frumoși bărbați în Tel Aviv!”

Scris de Alexandru Manea

DJ Wanda s-a îndrăgostit de Israel. Vedeta a petrecut o vacanță senzațională în Israel, unde a vizitat cele mai importante orașe și locații turistice. De departe, cel mai mult i-a plăcut în Tel Aviv, orașul cosmopolit de la Marea Mediterană, unde, spune ea, a întânit cei mai frumoși bărbați din lume.

DJ Wanda s-a îndrăgostit de Israel

“Acolo sunt cei mai mulți barbati frumoși pe metru pătrat. Mai mulți ca-n Italia sau în Brazilia. Să alergi dimineața pe promenadă este un adevărat spectacol. Trebuie doar să ai grijă să nu rămâi cu gâtul sucit uitându-te după ei. Uiți de toate problemele și nu stii pe care să-l alegi. Nu e bine să vii la Tel Aviv împreună cu iubitul ori dacă ești măritată. Asta e clar! Când am de gând să mă mărit, aici vin să-mi aleg viitorul soț”, declară DJ Wanda.

În Tel Aviv, DJ Wanda a descoperit viața de noapte, cluburile unde vin DJ renumiți din întreag alume și chiar a fost invitată să pună muzică într-o astfel de locație.

Vedeta a avut ocazia să se cazeze pentru o zi într-un autobuz transformat în hotel mobil, cu care vedeta s-a deplasat de la o locație la alta.

“Am mixat câte o oră în trei cluburi foarte cool din Tel Aviv, iar noaptea am petrecut-o într-un bus-hotel. Este genul acela de rulotă cum numai la Hollywood mai vezi. Un autobuz  întreg, amenajat ca o camera de hotel de lux. Are living, televizor, dormitor, baie și un duș spațios. Tot ce ai nevoie. Este destul de scump. Costă 1000 de Euro pe zi închirierea lui, însă experiența este wow”, declară DJ Wanda.

Cu tatuajele la purtător, DJ Wanda a făcut furori în Israel, acolo unde a descoperit cele mai cool locuri ale țării.

In Israel, DJ Wanda a petrecut o zi si la Marea Moartă, acolo unde a făcut baie în mare și și-a cumpărat nămol bogat în minerale.

“Se spune că trebuie să vii măcar o săptămână pe an la Marea Moartă, asta dacă vrei să arăți sexy până la 80 de ani și nu vrei să rămâi înțepenită de coloană. Sarea de aici face minuni. Apa este foarte concentrată, iar pielea după baie devine mai frumoasă mulțumită concentrației mari de minerale. Am venit în țară cu zece pungi de nămol pentru față. În fiecare săptămână aplic un strat subțire, îl las să se usuce, apoi îl înlătur cu apă caldă. Fata este astfel revigorată și ridurile dispar ca prin minune”, adaugă DJ Wanda.

Scrie un comentariu