News

Inedit! DJ Wanda mananca salata din paharul de sampanie!

Scris de Alexandru Manea

Este de stiut faptul ca DJ Wanda este o vedeta excentrica, iar prin felul ei de a fi da tonul trendurilor in moda, lifestyle si chiar si in domeniul culinar. Cu toate ca nu este deloc gurmanda, noul “viciu” al lui Wandei pare sa fie salata Caprese servita in paharul de sampanie.

DJ Wanda a luat parte zilele trecute parte la degustarea unor noi preparate inedite din meniul de toamna al restaurantului SOFA, iar Marian Lupu, Executive Chef, a incantat-o pe vedeta cu salata caprese servita in cupa de sampanie si cu o portie de orez nero di sepia cu creveti.

“Lumea stie ca eu nu mananc mult si ca nu imi plac dulciurile. Trebuie sa recunosc ca ador salatele, insa pana acum n-am mai vazut o salata servita in paharul de sampanie. Cine ar fi crezut ca paharul de sampanie poate sa aiba si un alt scop? De cateva zile, pranzul meu consta in aceasta salata caprese servita la Sofa”, declara Dj Wanda.

Un alt preparat preferat al lui Dj Wanda este orezul nero di sepia cu creveti, ea fiind o mare iubitoare a fructelor de mare.

“Cam de doua-trei ori pe saptamana mananc si fructe de mare, pentru ca au un aport crescut de nutrienti si vitamine. Imi plac crevetii servito cu orez nero di sepia si ma amuza ca mereu raman cu dintii negri. Port in geanta insa o apa de gura, in cazul in care dupa pranz am o intalnire de afaceri”, mai spune DJ Wanda.

Scrie un comentariu