Stiri Interne

DJ Wanda locuieste langa Richard Gere si Gwen Stefani! Vedeta s-a mutat cu iubitul ei la Londra!

Scris de Iancu Iulia

Inceputul anului a adus cea mai mare schimbare in viata lui DJ Wanda! Vedeta s-a mutat la Londra impreuna cu iubitul ei, Karl. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste de sase luni si par sa fie facuti unul pentru celalalt.

Dupa jumatate de an de relatie si avand planuri de nunta, cei doi locuiesc acum impreuna intr-o casa luxoasa situata in Primrose Hill, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Londra. Gwen Stefani si faimosul chef Jamie Oliver sunt vecinii lor, iar de pe terasa se vede si casa actorului Richard Gere.

“Ne-am dorit foarte mult sa ne mutam impreuna inainte de Craciun. Locuinta este intinsa pe doua etaje. La parter avem dormitorul nostru, camera de oaspeti si baile. La etaj, avem un living care este foarte mare si o terasa”, declara DJ Wanda.

“Asta nu inseamna ca m-am mutat definitiv din Romania. Pentru o perioada o sa fac naveta. O sa locuiesc si in Londra, dar si la Bucuresti, unde am salonul meu de tatuaje. Acest nou pas este insa unul foarte important in consolidarea relatiei mele cu Karl. Casa este minunata, iar noua ne este foarte bine impreuna”, spune DJ Wanda.

Dj Wanda are planuri mari si pe plan profesional. In acest moment, lucreaza la un nou proiect, vrea sa deschida si la Londra salonul ei de tatuaje, Wanda Tattoo. Are parte si de sustinerea partenerului sau, Karl fiind foarte incantat de planurile acesteia. In prezent cauta impreuna spatiul perfect pentru salon, calatoresc la diverse conventii de tatuaje si descopera noi talente pe care sa le aduca in echipa.

Iubitul vedetei este australian, insa s-a mutat la Londra in urma cu 17 ani si a dezvoltat cu succes afaceri in domeniul constructiilor. DJ Wanda si Karl s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni in urma cu sase luni, iar, de atunci, sunt de nedespartit.

Scrie un comentariu