Stiri Interne

DJ Wanda filmeaza reality show in America. Vedeta se afla deja la New York!

Scris de Ana Kozma

DJ Wanda a plecat zilele trecute in Statele Unite ale Americii pentru o vacanta de doua saptamani in care va imbina relaxarea cu profesia. Vedeta a dat startul filmarilor pentru noul sau reality show, Beyond Skin Art, ce va fi difuzat atat online, pe YouTube Originals, cat si la un cunoscut post de televiziune din Marea Britanie.

DJ Wanda filmeaza reality show in America. Vedeta se afla deja la New York!

Reality show-ul va prezenta istoria artei tatuajului si va include interviuri cu cei mai faimosi artisti tatuatori de peste Ocean. Wanda este insotita in America de o echipa de filmare care o urmareste pas cu pas in periplul sau de a descoperi cele mai impresionante povesti ale acestui domeniu fascinant.

Sotul sau, Karl Katavich, este Director de Imagine, iar producatorii cu care colaboreaza au in portofoliu proiecte internationale faimoase.

„Suntem in New York zilele acestea. Am inceput filmarile pentru noul meu reality show, Beyond Skin Art, prin care vom prezenta povesti incredibile ale celor mai faimosi artisti tatuatori din lume, cu care ne vom intalni in perioada urmatoare.

Sunt nume importante din industrie si vorbim inclusiv despre psihologia din spatele artei tatuajului, efectele sale la nivel emotional si motivele pentru care atat de multi oameni aleg sa isi tatueze corpul pentru intreaga viata.

Dupa New York, vom filma in Miami, Barcelona si Madrid, urmand sa continuam interviurile in noul meu salon de tatuaje din Londra, Wanda Tattoo”, declara DJ Wanda.

Cu ocazia fimarilor acestei noi poductii, Wanda si-a umplut bagajele cu unele din cele mai exclusiviste obiecte vestimentare si accesorii din garderoba, celebra fiind pentru stilul sau nonconformist si cool.

DJ Wanda, tinuta de 5000 de euro in noaptea de Revelion! A stralucit in cizmele Rihannei!

1 comentariu

Scrie un comentariu