Stiri Interne

DJ Wanda face cursuri de desen la Londra! Uite cum si-a amenajat studioul de creatie in casa WOW in care locuieste!

Scris de Iancu Iulia

Mutata de curand la Londra impreuna cu iubitul ei, Karl, DJ Wanda a inceput anul dand curs unei pasiuni mai vechi: s-a inscris la un curs de desen, prin care isi perfectioneaza inclusiv tehnica de realizare a tatuajelor.

In fiecare zi de miercuri, DJ Wanda ia parte vreme de trei ore la cursurile organizate de London Paint Box Studio.

“La inceputul lunii m-am incris la cursuri de pictura si desen, unde merg in fiecare zi de miercuri. Cursurile dureaza 4 luni, iar la final va trebui sa prezint o creatie originala, la scara mare, folosind tehnicile predate in toata aceasta perioada. Sunt interesata mai mult de tehnica desenului, pe care pot sa o aplic ulterior in salonul meu de tatuaje, Wanda Tattoo”, spune DJ Wanda.

Pasionata de acest domeniu, vedeta nu se limiteaza doar la orele petrecute la cursuri, ci si-a amenajat si propriul colt creativ in casa in locuieste in Londra.

“Acasa am amenajat propriul meu spatiu in care desenez. Mi-am cumparat toate ustensilele si consumabilele necesare pentru a continua acasa ceea ce mi se preda la cursuri. Sunt foarte incantata de tot. Intotdeauna am cautat sa ma perfectionez in tot ceea ce fac. Imi va ajuta mult inclusiv la salonul de tatuaje. A realiza un tatuaj reprezinta o munca dubla: trebuie sa fii foarte bun la desen si sa stii in acelasi timp si tehnica de a-l aplica pe piele. Imi doresc sa organizez o expozitie peste cateva luni”, adauga DJ Wanda.

Dupa jumatate de an de relatie si avand planuri de nunta in acest an, DJ Wanda si Karl locuiesc acum impreuna intr-o casa luxoasa situata in Primrose Hill, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Londra. Gwen Stefani si faimosul chef Jamie Oliver sunt vecinii lor, iar de pe terasa lor se vede si casa actorului Richard Gere.

Vedeta isi imparte acum timpul intre Londra si Bucuresti, aceasta stand in tara cel putin o saptamana pe luna.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu