Stiri Interne

DJ Wanda e in forma maxima la 42 de ani! Uite cum arata in costum de baie!

Scris de Alexandru Manea

DJ Wanda este mai in forma ca niciodata, iar acest lucru se datoreaza nu doar unui regim alimentar echilibrat ci si antrenamentelor de tip spartan pe care vedeta le executa la sala de fitness.

DJ Wanda e in forma maxima la 42 de ani! Uite cum arata in costum de baie!

Sportul este nelipsit din viata vedetei! DJ Wanda ajunge la sala chiar de 5 ori pe saptamana, unde face antrenamente de tip HIIT (High Intensity Training). in plus, a inlocuit alergatul in aer liber cu inotul.

“Sunt mereu atenta la ceea ce mananc. Exclud carbohidratii in exces si dulciurile, insa accentul cade mereu pe sport. Ajung la sala de 5 ori pe saptamana si fac antrenamente de tip HIIT, cu greutatea corpului. Sunt antrenamente foarte complexe si grele, prin care lucrez toti muschii. Se combina mai multe tipuri de exercitii in serii repetate de trei ori, pe care le execut legat, fara pauza. Fac in total 12-14 tipuri de exercitii intr-un antrenament”, spune DJ Wanda.

La fiecare sesiune de antrenament, DJ Wanda arde in jur de 800 de calorii. Aceasta mixeaza antrenamentele din sala de fitness cu inotul, acolo parcurge fara probleme chiar si 800-1000 de metri.

“Antrenamentele in sala le fac de 3 ori pe saptamana si de doua ori ajung la bazin. Aici parcurc lejer 800-1000 de metri in stil bras. inotul este foarte solicitant si necesita multa forta si multa experienta. Stilul meu preferat este bras. Nu stau niciodata la sala mai mult de o ora, lucrez intens, iar in total ard prin efort fizic in jur de 4000 de calorii pe saptamana. Acesta este secretul formei mele fizice”, mai spune DJ Wanda.

DJ Wanda duce o viata de printesa in Anglia. Viziteaza castele si pariaza la cursele de cai!

Scrie un comentariu