Stiri Interne

DJ Wanda devine experta in anatomia fetei la Londra

Scris de Alexandru Manea

DJ Wanda devine experta in anatomia fetei umane, in urma cursurilor intensive de prestigioasa UK Official Tattoo Academy, din Essex.

DJ Wanda devine experta in anatomia fetei la Londra

Vedeta merge la clase si seminarii de cateva ori pe saptamana, avand parte de indrumarea turorelui sau, Alan Paul Lofts, unul dintre cei mai renumiti profesori de tatuaj in domeniu.

La aceasta academie, unul dintre cursuri este de imagistica anatomica, unde invata cum sa deseneze corect portrete, atat pe hartie cat si direct pe piele.

“Este unul dintre cele mai interesante si grele cursuri din programa de studiu. Tine foarte mult de anatomie. Invat totul despre proportiile fetei, despre tipurile de fizionomii existente, stiu acum cum sa pun in evidenta osatura si trasaturile persoanei. Sa desenezi ochii si buzele este cel mai greu lucru, pentru ca astfel desenul tau prinde viata”, spune DJ Wanda.

Vedeta va absolvi aceste cursuri peste patru luni si va putea crea atunci cele mai elaborate portrete ce vor fi aplicate pe piele prin tatuaj.

 

DJ Wanda locuieste de cateva luni in Londra, alaturi de logodnicul ei, Karl, intr-o casa situata in Primrose Hill, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Londra si planuieste sa deschida propriul salon de tatuaje in capitala Marii Britanii.

Vedeta isi imparte acum timpul intre Londra si Bucuresti, vedeta stand in tara cel putin o saptamana pe luna pentru a derula proiectele din Romania.

DJ Wanda a fost admisa la cea mai prestigioasa Academie de tatuaje din Marea Britanie

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu