Stiri externe

DJ Wanda colaboreaza cu artistul care l-a tatuat pe Maluma in avion

Scris de Ana Kozma

DJ Wanda filmeaza zilele acestea un reality show in Statele Unite ale Americii, ocazie cu care s-a intalnit cu unii din cei mai faimosi artisti tatuatori din lume. Vedeta din Romania ii intervieveaza pe acestia pentru noul sau reality show, „Beyond Skin Art”, ce va fi difuzat atat online, pe YouTube Originals, cat si la un cunoscut post de televiziune din Marea Britanie.

DJ Wanda colaboreaza cu artistul care l-a tatuat pe Maluma in avion

Wanda s-a intalnit astfel si cu Stefano Alcantara, celebru in toata lumea inclusiv pentru faptul ca l-a tatuat pe Maluma pe gat in avion, in timpul zborului, la peste 13 000 de metri altitudine. Stefano i-a povestit vedetei din Romania, in timpul interviului, despre etapele carierei sale, despre cum si-a transformat pasiunea intr-o forma de arta si cum a ajuns sa ii aplice pe piele celebrului Maluma tatuaje cu adevarat impresionante.

“Am inceput filmarile in New York si le continuam acum in Miami. Ne-am intalnit cu multi artisti tatuatori faimosi, de numele carora se leaga foarte multe povesti incredibile. Stefano Alcantara este unul din ei. La nivel comercial, el este cel care l-a tatuat pe Maluma, inclusiv in timp ce se aflau in avion, la 13.000 de metri altitudine.

El este cel care i-a tatuat ingerul de pe bratul drept, elefantii de pe antebrat si porumbelul de pe gat. Mi-a povestit cum a decurs intalnirea cu el, cum a reusit sa realizeze tatuajele in timpul zborului, cand pot interveni oricand turbulente, si ce simbolizeaza fiecare tatuaj realizat. Am intervievat multi alti artisti din acest domeniu, considerate legende de cei care sunt pasionati de aceasta arta. Abia astept sa montam si sa lansam reality show-ul. Filmam acum in Miami si urmeaza apoi Barcelona, Madrid si Londra, in noul meu salon de tatuaje din Londra, Wanda Tattoo”, declara DJ Wanda.

Reality show-ul “Beyond Skin Art” va prezenta istoria artei tatuajului si va include interviuri cu cei mai faimosi artisti tatuatori de peste Ocean. Wanda este insotita in America de o echipa de filmare care o urmareste pas cu pas in periplul sau de a descoperi cele mai impresionante povesti ale acestui domeniu fascinant. Sotul sau, Karl Katavich, este Director de Imagine, iar producatorii cu care colaboreaza au in portofoliu proiecte internationale faimoase.

DJ Wanda filmeaza reality show in America. Vedeta se afla deja la New York!

1 comentariu

Scrie un comentariu