News

Ea este vedeta cu cele mai sexy picioare din showbiz! La 36 de ani n-are pic de celulita!

 

ONE_2712 (1)

Excentrica DJ Wanda se poate lauda cu o forma fizica de invidiat, rezultatul a patru antrenamente pe saptamana in sala de forta si a unui regim de viata echilibrat ce nu include deloc dulciuri si carbohidrati,

„Se poate spune ca am si gene bune, insa daca nu transpiri in sala de forta nu ai rezultate. Fac un antrenament special pentru picioare odata pe saptamana, care dureaza 90 de minute si include 200 de genuflexiuni si flexi cu bara. Merg la masaj odata pe saptamana si pun accent pe hidratarea pielii. Am o crema de corp pe baza unt de shea si ulei de mandarin care confera pielii elasticitate si un aspect catifelat”, declara DJ Wanda.

Urmatoarea perioada va fi una extrem de agitata pentru DJ Wanda, care se pregateste acum de lansarea propriului ei reality-show. Acest serial va putea fi urmarit on-line, in curand, pe www.alltimeclubbing.com.

„Mai merg si mult pe jos si imi place sa dansez la nebunie. In urmatoarele doua luni n-o sa am timp sa stau jos. Voi colinda lumea pentru un reality-show on-line, in care voi arata prietenilor mei cele mai cool locuri de distractie din Amsterdam, Berlin, Paris, Londra, Miami dar si din Romania. Acest reality-show se numeste The Crib si este un proiect ambitios, ce presupune ca voi fi urmarita in permanenta de doi cameramani. Veti avea sansa sa ma vedeti in cele mai inedited si sexy ipostaze”, ameninta DJ Wanda.

Scrie un comentariu