News

DJ Wanda are fobie de apa:”Era sa ma inec la opt ani! Am fost la psiholog!”

Scris de Alexandru Manea

DJ Wanda, despre care se spune ca este posesoarea celor mai frumoase picioare din showbizz-ul romanesc, si-a etalat formele de invidiat in „Splash”, noua emisiune de la Antena 1, acolo unde a trebuit sa faca fata provocarii de a sari de la trambulina.

interviu-dj-wanda-3

Pentru excentrica vedeta, acest show a fost unul extrem de dificil, intrucat a avut fobie de apa in urma unui accident din copilarie, cand a fost aruncata de parinti in apa si a fost la un pas de a se ineca.

Pentru „Splash”, Wanda a intrat pentru prima data intr-o piscina dupa incidentul din urma cu 29 de ani.

„Exista un obicei al parintilor sau al antrenorilor de a te impinge in apa crezand probabil ca esti nevoit sa iesi la suprafata si sa iti invingi teama. In cazul meu a fost diferit. M-am speriat, am inghitit apa si credeam ca nu era sa nu mai ies niciodata la suprafata. Era sa mor. De atunci nu am mai intrat in apa adanca. Am fost si la psiholog si tot nu am reusit sa scap de aceasta fobie”, declara DJ Wanda.

Dj-Wanda-Splash

DJ-ita a reusit insa sa faca impresie frumoasa in show-ul de la Antena 1, acolo unde a fost sustinuta de un public minunat si de numerosi colegi de breasla. Cea care a ambitionat-o cel mai tare pe DJ Wanda a fost Ozana Barabancea.

„Dupa ce am vazut cat de determinata sa castige concursul este Ozana Barabancea mi-am zis ca nu trebuie sa ma las mai prejos. Am dat tot ce am putut din mine, mi-am infrant frica si am sarit de la trei metri. Ozana pentru mine este un exemplu de ambitie si determinare. Este o femeie plina de viata, care nu se da in laturi de la nimic”, marturiseste DJ Wanda.

Scrie un comentariu