Stiri Interne

DJ Wanda a aratat tot prin pantalonii transparenti la carnavalul din Londra

Scris de Ana Kozma

DJ Wanda a participat alaturi de sotul ei, Karl, la unul din cele mai animate evemimente stradale din Londra: un carnaval care a adunat mii de oameni in centrul metropolei britanice.

DJ Wanda a aratat tot prin pantalonii transparenti la carnavalul din Londra

Vedeta din Romania a avut una din cele mai excentrice aparitii si una din cele mai admirate: a defilat in plina strada intr-un costum de baie in culorile curcubeului si o pereche de pantaloni verde fluorescent, transparenti, care a lasat la vedere silueta impecabila.

“A fost primul carnaval la care am participat vreodata. Am pus muzica in cele mai exclusiviste cluburi din lume si am participat la cele mai tari petreceri pana acum, insa niciodata nu am fost la un carnaval. Mi-a placut la nebunie. Am dansat pe strada alaturi de mii de oameni. Langa noi au defilat care alegorice, actori pe picioroange, dansatori exotici.

Ii multumesc sotului meu ca mi-a oferit o asemenea experienta. Sper sa ajungem in curand la carnavalul original din Rio. Acela va fi apogeul!”, spune DJ Wanda.

Vedeta are toate motivele sa poarte asemenea outfituri sexy: se poate lauda cu o silueta impecabila pe care o mentine mergand aproape zilnic, in fiecare dimineata, la sala de sport si la bazinul de inot. In paralel, Wanda are un stil alimentar echilibrat, nu consuma dulciuri si nici produse de tip fast food. Toate acestea au ajutat-o sa ajunga in cea mai buna forma fizica a ei de pana acum.

DJ Wanda si-a dus sotul acasa la Dracula. L-a muscat de gat cand au intrat in castel!

Scrie un comentariu