Stiri externe

Divorțul e iminent. Kim și Kanye, scandal cu lacrimi în mașină

Scris de Ana Kozma

Problemele din familia formată de Kim Kardashian și Kanye West par să nu se mai termine. Mai mult, cei doi par să se îndrepte cu pași repezi către un iminent divorț. Au fost surprinși zilele acestea în timpul unui scandal cu lacrimi în mașină.

Divorțul e iminent. Kim și Kanye, scandal cu lacrimi în mașină

Kim Kardashian și Kanye West păreau că formează familia perfectă. Asta până de curând, când Kanye a făcut o serie de declarații scandaloase la adresa soției sale și a familiei acesteia. Mai apoi, Kim a ieșit public și a vorbit despre tulburarea biploară, o problemă de sănătate cu care soțul ei se confruntă de mai multă vreme.

Zilele trecute, cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce se certau în mașină. Întâlnirea pare că s-a lăsat cu vorbe grele și lacrimi. Așadar, presa vorbește despre un iminent divorț. Pare să fie doar o chestiune de timp până când vom asista la destrămarea cuplului Kim – Kanye.

Kanye West se află în Wyoming, acolo unde lucrează la noul său album. Kim Kardashian și-a vizitat soțul, dar se pare că vizita nu a fost una prea plăcută. Cel puțin așa arată momentul scandalului din mașină, surprins de paparazzi.

Conform DailyMail, Kim și întregul clan Kardashian fac tot posibilul pentru a-i ține pe copiii acesteia departe de probleme și tensiuni. Este însă extrem de obosită psihic și dezamăgită de turnura pe care au luat-o lucrurile în căsnicia ei cu Kanye West.

Kim Kardashian recunoaște public că soțul ei este bipolar

Scrie un comentariu