2 Principale Stiri Interne

Divortul Biancai cu Victor, comentat de Botezatu si Anda Adam

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu si Anda Adam subliniaza ca nu sunt interesati de subiectul divortului fostilor lor iubiti, Bianca Dragusanu si Victor Slav. Intrebati insistent de presa despre acest subiect, cei doi au oferit scurte declaratii lamuritoare.

bianca-dragusanu-victor-slav-anda-adam-catalin-botezatu

Catalin Botezatu si Anda Adam sustin ca nu sunt interesati de subiectul despre care discuta o tara intreaga acum, in primele zile ale lui 2014. Mai exact, despre iminentul divort dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav.

Designerul vestimentar se afla in prezent la Florenta, la celebrul targ de moda mascultina Pitti Uomo, si, intrebat insistent de jurnalistii din Romania despre „subiectul fierbinte al momentului”, a declarat: „Nu m-a socat vestea. Sincer, nu ma intereseaza. Am alte lucruri mult mai importante de facut. Nu ma surprinde divortul Biancai. E pacat ca s-a dus in fata lui Dumnezeu si a jurat in fata lui. Nu poti sa iti bati joc de biserica.

catalin-botezatu-bianca-dragusanu

Imi spunea ca Victor e foarte gelos si ca nu vrea sa il faca sa sufere. Si cand m-a invitat la nunta mi-a spus ca Victor nu prea voia sa merg. Ca toti o sa scrie despre mine ca am fost acolo. Din acest moment nici nu m-am dus. Am vorbit cu Victor, nu e atat de rau. E normal sa fii gelos cand ai o femeie precum Bianca. Imi spunea ca o terorizeaza cu mesajele.

Am invitat-o la ziua mea si mi-a spus ca vine. Nu cred ca nu a ajuns la ziua mea din cauza lui Victor, era si ocupata si cu Fashion Week. Daca episodul Paris s-a consumat pana la capat, nu cred ca Victor mai iarta. Eu nu as ierta-o. Acum, depinde, cat de mult o iubeste”.

anda-adam-victor-slav-story-main

La randul ei, Anda Adam, implicata in prezent intr-o noua poveste de dragoste, alaturi de fotbalistul Catalin Tira, a subliniat ca Victor Slav este, pentru ea, un subiect inchis. „Vreau sa nu am nicio legatura cu acest subiect. Nu ma priveste. Imi pare rau sa aflu ca nu sunt ok. Eu am o relatie cu Catalin si vreau sa imi respectati relatia asa cum am respectat si eu pe toata lumea.

Poate, totusi, cine stie, se impaca. Din respect pentru relatia mea cu Catalin, nu vreau sa vorbesc despre fosta relatie. Le doresc tot binele din lume. Nu am ce sa mai vorbesc despre subiectul Victor”, a declarat Anda Adam la Antena 1. In particular, cantareata i-a trimis un mesaj jurnalistei Mara Banica in care a mentionat ca este un subiect despre care nu vrea sa vorbeasca. „Pentru mine Victor nu mai exista. Este un subiect inchis pe veci. Of, doamne, simt ca o iau razna”.

anda-adam-catalin-tira-1

De altfel, solista a tratat tot timpul subiectul despartirii sale de Victor cu diplomatie. Ultima declaratie a ei, din vara, a sunat asa: “Anul trecut, alaturi de Victor, am luat decizia comuna de a ne desparti. Am stiut amandoi ca din acel moment drumurile noastre se bifurca si ca, inevitabil, in viata noastra vor intra persoane noi. El mi-a povestit inca de la inceput de noua lui relatie. Chiar daca multora le vine greu sa creada, nu am nimic impotriva acestei situatii. Ma bucura faptul ca este linistit si fericit in noua lui relatie. Viata fiecaruia merge mai departe. Le doresc numai bine si sa se poata bucura de sentimentele lor”.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu