Stiri externe

Divorteaza Victoria si David Beckham?

Scris de Alexandru Manea

Despre Victoria si David Beckham se zvoneste de la o vreme ca ar fi la un pas de divort, casnicia lor fiind din ce in ce mai greu de mentinut. Iata ce declara acestia.

Divorteaza Victoria si David Beckham?

Victoria Beckham si David Beckham sunt casatoriti de aproape 20 de ani si au fost mereu admirati pentru cat de uniti au fost in toata aceasta perioada, aducand pe lume multi copii si pozand ca un cuplu perfect.

De ceva timp au aparut insa zvonuri ca cei doi ar fi la un pas de divort, mai ales dupa ce Victoria a aparut pe coperta revistei Vogue fara sotul ei, doar alaturi de copii. Unii au speculat ca aceasta ipostaza ar fi un mesaj ascuns ca va fi in curand mama singura, care isi va creste cei patru copii.

David Beckham, la randul lui, vine sa le dea apa la moara carcotasilor declarand, intr-un interviu acordat in emisiunea The Sunday Project, din Australia, ca mariajul lor e complicat. „Un mariaj asa de lung ca al nostru este greu de intretinut. Totul devine mai complicat cu timpul“, a spus el, insa subliniind la final ca zvonurile despre iminentul divort sunt false.

David si Victoria Beckham au celebrat 19 ani de casatorie!

 

View this post on Instagram

 

Just having lunch with family then excited to meet u all at my store at 3pm today!! X kisses x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Scrie un comentariu