Stiri externe

Divort pe timp de Pandemie? Brian Austin Green si Megan Fox si-au spus ADIO?

Scris de Ana Kozma

Un cuplu celebru de la Hollywood pare sa se fi destramat pe timp de pandemie. Este vorba despre Brian Austin Green si Megan Fox, despre care presa speculeaza ca ar fi la un pas de divort.

Divort pe timp de Pandemie? Brian Austin Green si Megan Fox si-au spus ADIO?

Zilele trecute, in timp ce era la cumparaturi, Brian Austin Green a fost surprins de paparazzi fara verigheta. Acest lucru nu a facut altceva decat sa alimenteze zvonurile separarii dintre celebrul actor si frumoasa Megan Fox.

In ultima vreme, speculatiile referitoare la o posibila despartire intre cei doi sunt din ce in ce mai dese. Totusi, niciunul dintre actori nu a facut pana acum declaratii publice pe seama acestui subiect.

Conform presei internationale, Brian Austin Green ar locui in prezent in Malibu. Asta in vreme ce Megan Fox si-ar petrece perioada de izolare in Calabasas.

Brian Austin Green si Megan Fox s-au casatorit in anul 2010 dupa o relatie de 6 ani. Insa povestea lor de dragoste nu a fost lipsita de urcusuri si coborasuri.

Cei doi s-au despartit in anul 2009, la 3 ani dupa logodna. S-au impacat insa rapid si au ajuns in fata altarului un an mai tarziu. In 2012 s-a nascut fiul lor, Noah, iar Bodhi a venit pe lume in 2014. Fix cu un an inainte ca Megan Fox sa intenteze divort pe motiv de diferente ireconciliabile.

Un an mai tarziu, totusi, Megan era deja insarcinata cu cel de-al treilea copil, asa ca au anulat planurile de divort.

Fiul lui Megan Fox poarta rochite la scoala! Ce parere are actrita!

Scrie un comentariu