News Stiri externe

Divort de 480 de milioane de dolari intre Brad Pitt si Angelina?

Scris de Christian Stan

Noua editia The National Enquirer pretinde ca Angelina Jolie si Brad Pitt au luat decizia de a divorta si ca au inceput deja lupta legala pentru impartirea averii, estimata la 480 de milioane de dolari.

brad-pitt-angelina-jolie-divorce-national-enquirer-pp

Noul numar al revistei The National Enquirer sustine ca are in exclusivitate fotografii ale actelor de divort dintre Angelina Jolie si Brad Pitt.  

„Ultima batalie” a celor doi s-a dat in Cambogia, Brad Pitt zburand in tara asiatica pentru a o confrunta pe Angelina cu privire la problemele lor. El o acuza pe Angelina de infidelitate, iar ea nu se lasa mai prejos sustinand ca Brad Pitt a inselat-o atat cu femei dar si cu barbati.

 

Picatura care a umplut paharul a fost o cearta din data de 5 Decembrie, actrita luand atunci decizia de a divorta de Pitt. Sase zile mai tarziu, Angelina a zburat din Cambogia insotita de cei sase copii ai cuplului. Revista The National Enquirer precizeaza ca intre cei doi va incepe o apriga lupta pentru avere, acestia avand de impartit suma de 480 de milioane de dolari.

 

Scrie un comentariu