Stiri externe

Divorț de 2,2 miliarde de dolari între Kim Kardashian și Kanye West! Începe lupta pentru avere!

Scris de Ana Kozma

După un mariaj de 6 ani și 4 copii împreună, Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la despărțire. Presa speculează că va urma o luptă pentru averea de 2.2 miliarde de dolari pe care cei doi o dețin împreună.

Divorț de 2,2 miliarde de dolari între Kim Kardashian și Kanye West! Începe lupta pentru avere!

Kim Kardashian și Kanye West au împreună o avere de 2.2 miliarde de dolari. Avere ce ar putea fi disputată la tribunal, în cadrul procesului de divorț. Toată lumea se întreabă care dintre cei doi va rămâne cu vila de lux pe care o dețin în Calabasas…

Kim și Kanye au cumpărat această casă în 2014 cu 20 de milioane de dolari. Au investit apoi în renovări încă 20 de milioane de dolari, iar valoarea ei actuală este estimată la 60 de milioane de dolari. Impresionanta proprietate i-a aparținut cândva Lisei Marie Presley.

Presa speculează faptul că Kim Kardashian va fi repezentată la divorț de Laura Wasser, avocatul preferat al vedetelor de la Hollywood. Mai mult, se spune că ar plănui deja de luni bune această mișcare.

„Kim vrea ca totul să fie rezolvat înainte de depunerea formală a cererii de divorț. Discuțiile legate de împărțirea bunurilor sunt în curs de desfășurare. Ea vrea să controleze campania de PR a divorțului. A fost foarte deranjată de amănuntele apărute în presă. Vrea să îl convingă pe Kanye să îi lase ei reședința din Calabasas. Este locul în care copiii au crescut și în care se simt cel mai bine. E casa lor”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Aceeași sursă spune că la baza divorțului stă maturizarea lui Kim Kardashian. Vedeta ia în serios examenul de barou. Vrea să devină avocat și să inițieze o campanie de reformare a închisorilor. În același timp, Kanye nu ia nimic în serios.

În 2019, Kim și Kanye West au cumpărat o proprietate adiacentă casei din Calabasas. Au plătit pentru ea 2.9 milioane de dolari. În același an, au plătit 14 milioane de dolari pe o fermă din Wyoming.

Kim Kardashian și Kanye West s-au despărțit. Sfârșitul unei ere!

Scrie un comentariu