Stiri externe Video

Discursul Reginei Marii Britanii despre Coronavirus. De ce a ales rochie turquoise!

Scris de Ana Kozma

In plina pandemie de Coronavirus, Regina Elisabeta a Marii Britanii a tinut un discurs televizat despre incercarea extrem de grea pe care omenirea o traverseaza la momentul actual. Iata ce a spus!

Discursul Reginei Marii Britanii despre Coronavirus. De ce a ales rochie turquoise!

Seara trecuta, Regina Elisabeta s-a adresat publicului prin intermediul unui discurs televizat. Regina Marii Britanii a oferit un mesaj plin de speranță în plină pandemie de Coronavirus.

„Desi ne-am mai confruntat cu provocari inainte, aceasta este diferita. De data aceasta ne unim cu toate natiunile de pe glob intr-un efort comun, folosind marile progrese ale stiintei si compasiunea noastra instinctiva pentru a vindeca. Vom reusi! Iar acel succes va apartine fiecaruia dintre noi. Ar trebui sa ne mangaie gandul ca, desi mai avem de indurat zile grele, vremurile bune se vor intoarce! Vom fi din nou cu prietenii nostri; vom fi din nou cu familiile noastre; ne vom intalni din nou”, a spus Regina Elisabeta.

Ea a vorbit, de asemenea, despre munca incredibila pe care angajatii Serviciului National de Sanatate o depun in prima linie a luptei contra COVID-19.

„Vreau sa le multumesc tuturor celor din linia intai a SNS, precum si tuturor celor care indeplinesc roluri esentiale, care isi continua in mod dezinteresat indatoririle cotidiene in afara casei, venind astfel in sprijinul nostru al tuturor”, a spus ea.

In plus fata de cuvintele sale de apreciere, Regina a oferit un alt semn de solidaritate medicilor si personalului medical ce lucreaza neobosit pentru a salva pacientii si a opri raspandirea temutului Coronavirus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily) pe

Pentru discursul filmat la Castelul Windsor, Regina a ales sa poarte o rochie intr-o nuanta de turcoaz. Este culoarea folosita adesea in spitale si, avand in vedere natura discursului monarhului britanic, este greu de crezut ca a fost o simpla coincidenta.

Discursul Reginei a fost unul emotionant, care a adus lacrimi in ochii privitorilor. Cel putin asta vedem din numeroase reactii pe care acest discurs le-a starnit in mediul online.

Paradisul in care s-a refugiat Regina Marii Britanii

Scrie un comentariu