Evenimente Stiri Interne

Directia 5 face concert online cu bilete. Cat costa sa ii vezi!

Scris de Ana Kozma

Pentru ca artistii trebuie sa faca tot ce pot pentru a-si adapta activitatea muzicala chiar si pe timp de pandemie, Directia 5 organizeaza un concert online cu bilete. Iata cat costa sa ii vezi!

Directia 5 face concert online cu bilete. Cat costa sa ii vezi!

Vietile tuturor au fost intr-un fel sau altul afectate de pandemia COVID-19. Artistii se numara insa printre oamenii a caror activitate a incetat deja de aproape 2 luni si nu pare sa se reia prea curand. Chiar daca atoritatile promit relaxarea masurilor dupa data de 15 mai, evenimentele, concertele si adunarile publice cu siguranta vor mai avea de asteptat.

Asa ca, pentru a continua sa traiasca, artistii trebuie sa invete sa se adapteze vremurilor pe care le traim. Directia 5 pare sa fie printre primele trupe romanesti care pregatesc un concert online cu bilete.

Bineinteles, in aceasta perioada s-au mai vazut concerte online. Insa majoritatea caritabile, in care artistii au cantat pro-bono. Trupa Directia 5 isi doreste insa un concert in toata regula.

Biletele pentru concertul Directia 5 de pe data de 8 mai costa 50 de lei si se pot achizitiona online.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Din prima până în ultima zi 🎶 #directia5 #dinprimapanainultimazi #cantec #Romania #muzica #igRomania #video #dragoste #love

O postare distribuită de directia5_official (@directia5_official) pe

Directia 5 a lansat piesa “Cand sunt cu tine”

Scrie un comentariu