News

Dinu Patriciu a vandut trustul Adevarul Holding! Afla cine este cumparatorul!

Scris de Christian Stan

Dupa 20 de ore de negocieri trustul Adevarul Holding si-a gasit un cumparator! Trustul de presa ce ii apartinea lui Dinu Patriciu s-a confruntat cu grele incercari financiare in ultimii ani, salariile angajatilor nefiind fiind restante cu cateva luni bune.

Omul de afaceri Cristian Burci este cel care a preluat trustul Adevarul Holding in totalitate, dupa 20 de ore de negocieri. Burci, care a pus bazele Prima TV si Kiss TV, a devenit cumparatorul integral al trustului Adevarul Holding, acesta urmand a se ocupa de cresterea produselor media imediat dupa achitarea salarilor catre angajati si a numeroaselor datorii acumulate in ultimii ani.

De doi ani, trustul Adevarul Holding se confrunta cu grele probleme financiare, iar salariile angajatilor nu au fost platite luni la rand.

Primele discutii pentru preluarea trustului au avut loc saptamana trecuta, iar in zilele urmatoare urmeaza sa fie semnate documentele de vanzare-cumparare. Valoarea tranzactiei este secreta, insa Burci a promis ca in urmatoarele 10 zile va incerca sa rezolve problemele angajatilor.

Peter Imre va ramane in functia de Director General al Adevarul Holding, iar proiectul on-line coordonat de Razvan Ionescu va beneficia de o atentie sporita.

Scrie un comentariu