News Stiri Interne

Din toamna „Exatlon” are concurenta! PRO TV si Antena 1 lanseaza show-uri similare!

Scris de Christian Stan

Primul sezon al concursului „Exatlon” a spart topurile de audienta, milioane de romani au stat in fata televizoarelor si au urmarit aventurile prin care au trecut „Razboinicii si Faimosii”. Din toamna, PRO TV si Antena 1 contraataca si lanseaza emisiuni-concurs similare.

Posturile concurente, Pro TV si Antena 1 scot artileria grea si contraataca „Exatlon” (Kanal D) prin emisiuni-concurs similare.

„Nomads” va debuta la Antena 1

Antena 1 ne propune emisiunea “Nomads”, un reality-show in care trei echipe, formate din oamenii obisnuiti si vedete, vor fi trimise intr-un loc secret, unde se vor lupta in fecare saptamana pentru “Teritoriu”. Lupta va fi una crancena pentru ca echipa castigatoare se va rasfata intr-un complex de lux, in timp ce pierzatorii vor ajunge intr-un sat, unde vor munci din greu, alaturi de localnici, pentru o farfurie de mancare. Marele premiu este substantial, 150.000 €  vor ajunge la cei care vor demonstra putere fizica si psihica.

„Ninja Warrior” va debuta la PRO TV

PRO TV nu se sperie asa usor de concurenta, din august, va filma emisiunea concurs “Ninja Warrior”. Filmarile vor avea loc in Polonia, dar show-ul are radacini nipone. Participantii vor fi sportivi si oameni cu o conditie fizica foarte buna, care trebuie sa demonstreze ca au mult curaj, o minte agera si limpede pentru a lua cele mai bune decizii in momentele critice, asta daca vor sa ajunga la marele premiu de 100.000 €.

Voi ce spuneti? Va fi o lupta stransa intre cele trei emisiuni care au aproape acelasi format sau “Exatlon”, care se pregateste pentru al doilea sezon, va ramane preferatul romanilor?

Scrie un comentariu