Stiri Interne

Din ce castiga Smiley bani

Scris de Alexandru Manea

Smiley marturiseste ca sunt luni ale anului cand nu castiga foarte bine si este ingrijorat ca nu are cu ce sa plateasca chiriile, intretinerea si salariile. Din fericire, situatia se compenseaza avand perioade in care incaseaza suficient de mult. Iata din ce castiga bani Smiley.

smiley-firma

Smiley este considerat unul din cei mai iubiti si de succes artisti din Romania. Are propria casa de productie, iar piesele sale ajung, in mare majoritate, hituri.

Chiar si asa, el sustine ca, pe parcursul anului, sunt perioade in care nu incaseaza suficient pentru a acoperi cheltuielile la zi, precum chiria, intretinerea si salariile. Din fericire, in restul anului banii vin din belsug pentru a echilibra situatia. Iata din ce spune artistul ca incaseaza.

smiley-allive-2

„Sursele de bani din industria muzicala sunt reprezentate de streaming, care include platforme precum Youtube, Deezer sau Spotify, magazine precum iTunes sau Google Play, concerte, drepturi de autor, in cazul pieselor de succes si contractele de imagine. Insa exista si momente mai dificile. Nu ma vad facand altceva. Nici macar in momentele grele, in care pare prea mult, in care pare ca nu ne iese, in care parca nu se castiga indeajuns de multi bani incat sa ne platim chiria, intretinerea si salariile. Mai sunt si luni din acestea”, a declarat artistul pentru Republica.ro.

Scrie un comentariu