Stiri externe

Diferența între Meghan și Ducesa Kate: „Nu știe să meargă!”

Scris de Ana Kozma

Meghan Markle a fost în repetate rânduri criticată pentru că nu respectă regulile de etichetă și protocol ale Casei Regale. Asta în comparație cu Ducesa Kate Middleton, pe care lumea o admiră pentru modul în care s-a adaptat și a îmbrățișat aceste reguli nescrise.

Diferența între Meghan și Ducesa Kate: „Nu știe să meargă!”

Scriitoarea britanică Lady Colin Campbell o critică dur pe Meghan Markle. Spună că are o postură neelegantă și un mers nepotrivit pentru o figură regală. Motiv pentru care hainele, chiar și cele de lux, nu se așează bine pe ea. Aceasta o compară pe soția Prințului Harry cu celebra actriță Joan Collins.

„Meghan Markle nu ştie să meargă. Acesta este şi unul dintre motivele pentru care hainele ei sunt întotdeauna atât de inadecvate. Sunt ori prea strâmte sau prea largi. Ea, pentru că nu a crescut cu moda couture, nu înţelege conceptul de a fi în largul tău atunci când porţi astfel de haine”, declară scriitoarea britanică.

Aceasta adaugă că Meghan Markle își scoate prea mult pieptul în afară și face mișcări prea dese și prea bruște.

„Când stă nemişcată, hainele i se potrivesc mult mai bine decât atunci când este în mişcare”, mai declarat Lady Colin Campbell.

Meghan Markle a fost mai mereu criticată pentru stilul ei și faptul că adesea nu a respectat regulile de etichetă regală. Ducesa Kate Middleton, în schimb, este apreciată pentru eleganța și grația cu care a îmbrățișat protocolul Familiei Regale.

Kate Middleton poartă Zara, Meghan sfidează cu ținute de mii de euro

Scrie un comentariu