ADPM Health Stiri Interne

Dieta de 3 zile, secretul siluetei perfecte a Andreei Marin!

Scris de Ana Kozma

Andreea Marin a impartasit prietenilor ei virtuali solutia rapida la care apeleaza atunci cand vrea sa fie intr-o forma fizica perfecta pentru un eveniment important. Afla totul despre Dieta de 3 zile a specialistului in nutritie Gianluca Mech.

Dieta de 3 zile, secretul siluetei perfecte a Andreei Marin!

Andreea Marin este adepta unui stil de viata sanatos si are o silueta de invidiat, insa are un secret la care apeleaza atunci cand doreste o solutie rapida pentru o forma fizica perfecta inaintea unui eveniment important.

„Exista diete pe termen lung, cele care obtin si rezultate bune pe termen lung, daca sunt urmate cu indrumarea medicului nutritionist, nu oricum. Dar avem uneori nevoie si de solutii rapide, de moment, pentru echilibrare in vederea unui eveniment important pentru noi cand vrem sa fim in forma, dar atentie: nu recomand sa apelati la solutii drastice, sa nu mancati cu zilele sau sa luati decizii fara indrumare avizata.

 

View this post on Instagram

 

Bună dimineața! Prețuiește viața! #NuExistaNuSePoate

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Specialistul in nutritie Gianluca Mech a fost oaspetele meu si am discutat despre Dieta de trei zile, solutia sa in acest sens. Ce inseamna ea? In ce conditii apelam la ea, cu respect pentru sanatatea noastra? In acest video, gasiti lamuriri.

 

View this post on Instagram

 

Vara deja bate la ușă 🏖👙 Servește-i pielii tale un cocktail anticelulită. Redefineste-ti silueta cu pachetul Fast Good Looking care conține: ✅Kitul de 3 zile – program nutritional care facilitează pierderea a până la 5 kg. ✅Kit Sleeping Beauty – asigură îngrijirea totală a pielii pe tot parcursul zilei. ✅Depurativo Antartico – ajută la detoxifierea organismului și susține funcționarea ficatului. ✅Slim Kombu – accelerează metabolismului bazal, având un intens efect diuretic și de slăbire. Acum cu preț promoțional! Comandă-l pe www.gianlucamech.roVara deja bate la ușă 🏖👙 Servește-i pielii tale un cocktail anticelulită. Redefineste-ti silueta cu pachetul Fast Good Looking care conține: ✅Kitul de 3 zile – program nutritional care facilitează pierderea a până la 5 kg. ✅Kit Sleeping Beauty – asigură îngrijirea totală a pielii pe tot parcursul zilei. ✅Depurativo Antartico – ajută la detoxifierea organismului și susține funcționarea ficatului. ✅Slim Kombu – accelerează metabolismului bazal, având un intens efect diuretic și de slăbire. Acum cu preț promoțional! Comandă-l pe www.gianlucamech.ro #ofertapromotionala #pachetspecial #gianlucamech #slabire #detoxifiere #ketonless #dietagianlucamech #kitdeslabire #slabirerapida #slimkombu #diurmech #depurativo #depurativoantartico #slimkombu #metabolism #pierdereingreutate #putereaplantelor #suplimentenaturale

A post shared by Dieta Gianluca Mech Romania (@dietagianlucamechromania) on

Voucherul cu 10% reducere se afla pe site-ul www.gianlucamech.ro/magazin si orice intrebare aveti, o puteti scrie in romana pe formularul de pe acest site, o trimiteti catre doctorul nutritionist care va raspunde gratuit. Un gand bun!”, a scris Andreea Marin pe pagina ei oficiala de Facebook.

Andreea Marin recomanda produsul minune impotriva celulitei si retentiei de apa!

Dieta de 3 zile, precum si toate celelalte produse ce fac parte din dieta Gianluca Mech, pot fi comandate de pe site-ul gianlucamech.ro.

 

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu