ADPM Health

Dieta cu care Nico a ajuns in spital

Scris de Alexandru Manea

Nico s-a ambitionat sa slabeasca si a urmat o dieta celebra, pe care multi au adoptat-o, insa care i-a provocat numai probleme ajungand in spital. Iata despre ce este vorba.

nico-dieta

Nico s-a ambitionat sa slabeasca si a urmat deja celebra dieta Dukan (in timpul careia se consuma doar carne), despre care s-a scris de multe ori pe internet si pe care au urmat-o multi oameni. In cazul artistei, dieta a avut rezultatele dorite (a slabit 7 kilograme), dar i-a provocat si probleme serioase de sanatate.

nico-3

“Dukanul nu o sa-l mai tin niciodata pentru ca mi-a fost rau. Am avut un soc foarte, foarte nasol. Nu stiu, de la proteine, nu stiu ce s-a intamplat. Decat primele zile le-am tinut, dupa care m-a luat cu tremurici, am ajuns pana la urma la perfuzii si apoi a trebuit sa iau vitamine. Am slabit 7 kilograme in 7 zile, adica 1 kilogram pe zi, dar si acum spun acelasi lucru: Dukanul nu o sa mai tin niciodata!”, a declarat Nico pentru WOWbiz.ro, adaugand ca a ajuns la spital sub perfuzii.

Artista si-a invatat lectia, iar acum este mult mai atenta la ceea ce mananca.

„Am avut fluctuatii de greutate de 4-5 kilograme. Acum, cand se strang 1-2 kilograme in plus, mananc mai putin a doua zi. Nu mai am 4-5 mese, am 2 sau chiar 1, daca e cazul. Masa de dimineata niciodata nu o sar, e cea mai importanta. Ori fructe, ori o mancarica. Daca ai o mancarica buna acasa, pune mana si mananc-o dimineata. Dimineata trebuie sa mananci foarte bine, apoi, daca mai e cazul pana in ora 7 si atat. Si uite asa a doua zi eu am 700-800 de grame mai putin”, a adaugat artista.

Scrie un comentariu