News

Diane Kruger, pe urmele jurnalistei romance Marie Jeanne Ion

Scris de Christian Stan

Rolul de jurnalista rapita de talibani si mai ales interviurile cu femei care au trecut prin asa ceva in viata reala i-au schimbat viata Dianei Kruger, care abia acum a simtit ca se maturizeaza… Actrita americana a trecut astfel prin experiente similare cu jurnalista Marie Jeanne Ion, care a fost rapita in Irak

Diane Kruger interpreteaza un jurnalist francez rapit de talibani in „Fortele Speciale” si spune ca rolul acesta i-a schimbat total perspectivele asupra vietii, prin filmarea si intervievarea femeilor care au trecut prin asta in viata reala.

,,Am cercetat rolul timp ca cateva luni, am intervievat jurnaliste care au fost rapite si cred ca asta m-a schimbat ca persoana. M-am simtit destul de ignoranta sau poate am inceput sa ma maturizez. Intotdeauna am considerat ca am o viata destul de realizata: un model celebru, care vorbeste trei limbi si se intretine singura in Paris. Acest rol cu siguranta m-a trezit la realitate.”, a spus ea.

Diane, in varsta de 34 de ani, a petrecut patru saptamani in Himalaya, pentru filmari si a dezvaluit ca a fost dificil sa se adapteze la noile conditii de viata. ,,A fost mult mai greu decat am anticipat. Plimbari de 18 ore cu masina, murdaria, frig pe timp de noapte si lipsa somnului a facut totul sa fie destul de greu. Incepeam sa plang cateodata, dar asta faceau si o parte din baieti. Cu toate astea, a fost o experienta cu adevarat fascinanta.”

In conturarea rolului pe care Diane Kruger in face in pelicula „Fortele Speciale” jurnalistii au luat in considerare si cazul jurnalistei PRIMA TV, Marie Jeanne Ion, rapita in Irak pe 25 martie 2005.

Scrie un comentariu