News

Exclusiv la D-Paparazzi! Diana Stefanescu: „Ma razbun prin indiferenta”

Scris de Christian Stan

Cand vine vorba de razbunare, vedetele sunt imprevizibile. In vreme ce unele dau dovada de autocontrol, altele recunosc ca daca sunt enervate nu este bine ca nimeni sa le stea in cale. Echipa D-Paparazzi a aflat cum reactioneaza starurile cand sunt enervate.

Este stiut faptul ca statutul de persoana publica gadile ego-ul, astfel ca vedetele reactioneaza imprevizibil la nervi. Echipa D-Paparazzi a aflat care sunt cei pe care nu trebuie sa ii enervati.

„Daca cineva ma supara ma razbun. Nu recurg insa la strategii sau la vorbe grele ci sunt indiferenta. Cel care mi-a gresit nu mai imi poate intra in gratii niciodata. Acesta este modul meu de razbunare”, declara Diana Stefanescu.

„Nu ma razbun. Cred in karma si sunt convinsa ca daca faci ceva rau vei plati ulterior. Prefer sa cred in Cel de sus si am convingerea ca el va aranja lucrurile in cel mai bun mod”, declara Giulia Nahmany.

„Nu sunt o persoana razbunatoare. Ma enervez tare pe moment, insa dupa ce ma calmez nu mai imi arde de razbunare. Consider ca razbunarea este arma prostului”, declara Cristina Cioran.

„Obisnuiesc sa ma supar si sa tin ranchiuna. Uneori recurg si ma mici razbunari, insa niciodata la ceva foarte grav”, spune Amalia Nastase.

Puteti urmari intreg reportajul in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, cu incepere de la ora 19:45.

Scrie un comentariu