News

Exclusiv! Diana Stefanescu: „Un barbat este mai mult decat un ceas frumos la mana si o masina scumpa in parcare”

Scris de Alexandru Manea

In exclusivitate la „D-Paparazzi”, Diana Stefanescu marturiseste ca relatia ei cu omul de afaceri de origine turca s-a incheiat. Diana nu isi spala rufele in public si spune ca a ramas in relatii bune cu fostul ei iubit, insa nu si-a pierdut increderea ca isi va gasi, in cele din urma, barbatul care s-o duca la altar.

Diana Stefanescu i-a acordat un interviu in exclusivitate lui Christian Stan pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D, in care actrita face marturisiri incitante despre viata ei amoroasa.

Dupa o relatie de mai bine de jumatate de an cu un om de afaceri de origine turca, Diana recunoaste ca este din nou singura si in cautarea unei mari iubiri.

„Nu mai exista nimeni in prezent in viata mea. Ne-am despartit, am ramas prieteni, insa nu ma apuc acum sa-mi spal rufele in public. Din aceasta relatie am invatat sa am rabdare si am invatat ca un barbat inseamna mai mult decat un ceas frumos la mana si o masina scumpa in parcare. Din aceasta relatie am invatat sa fiu mai matura si sa privesc totul cu alti ochi”, declara Diana Stefanescu.

„Barbatul care ma poate cuceri trebuie sa fie inteligent, trebuie am ce sa discut cu el, sa ma sustina in orice si sa aiba simtul umorului. Nu pot sa am o relatie cu un barbat care nu-mi intelege meseria si incearca sa ma constranga”, a mai precizat Diana.

„Am observat ca barbatilor le este teama de o femeie care vrea sa faca multe in viata ei. Multi dintre ei prefera o femeie prostuta, pe care sa o manevreze cum vor si care sa stea acasa”, a mai precizat tanara actrita.

Interviul va putea fi urmarit in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 19:45.

Scrie un comentariu