Stiri Interne

Diana Munteanu si Claudiu Niculescu, viata dupa divort

Scris de Alexandru Manea

Diana Munteanu si Claudiu Niculescu au divortat, in toamna anului trecut, dupa sapte ani de casnicie. Iata cum s-au inteles in privinta separarii si cat de des isi viziteaza fostul fotbalist fiul de sase ani.

diana-munteanu-claudiu-niculescu-divort

Diana Munteanu si Claudiu Niculescu au divortat, in toamna anului trecut, dupa sapte ani de casnicie. In ultimul timp, fostul fotbalist isi petrecea timpul mai mult in afara Bucurestiului cu proiectele din activitatea sportiva.

Astfel ca, incet-incet, relatia cu prezentatoarea TV s-a racit din de in ce mai mult. Dupa separarea oficiala, Claudiu s-a mutat permanent la Mioveni, acolo unde antreneaza o echipa de fotbal, iar Diana a ramas in vila din Pipera, unde il creste pe David, baiatul lor de sase ani.

diana-munteanu-niculescu-claudiu-copil

Cei doi s-au inteles si in privinta programului de vizita al celui mic. Claudiu Niculescu isi viziteaza copilul oricand doreste, insa apuca sa o faca mai mult in weekend, atunci cand poate pleca de la Mioveni.

diana-munteanu-claudiu-niculescu-divort-629x480

Partajul

Cei doi fosti soti au de impartit, se pare, o avere de peste1 milion de euro constand intr-o vila, doua terenuri, mai multe masini si spatii comerciale.

Conform Click, nu s-a ajuns inca la o intelegere finala. Initial era vorba ca Diana sa ramana cu vila din Pipera, iar Claudiu cu ce ramane, insa, vazand ca ar iesi in pierdere, prezentatoarea de la Antena 1 ar fi cerut o evaluare a bunurilor pentru a se ajunge ca partajul sa fie echilibrat.

Diana Munteanu a prezentat multi ani emisiuni la Antena 2, iar vara aceasta va prezenta noul sezon al show-ului „Splah! Vedete la apa” de la Antena 1.

Scrie un comentariu