News

Diana Dumitrescu s-a lasat de fumat si ne spune acum ce revelatii a avut

Scris de Administrator

Diana Dumitrescu, actrita remarcata in telenovelele de la Acasa, a reusit sa se lase de fumat si, in acest sens, a descoperit ca o serie de alimente si bauturi au alt gust, mai bun, acum, decat acompaniate de tutun.

Diana Dumitrescu ii sfatuieste pe cei din jur sa ii urmeze exemplul si sa se lase de fumat. Beneficiile sunt multiple. In afara faptului ca nu iti mai agresezi organismul cu toxine, ajungi sa remarci ca alimentele au gust mult mai bun acum, decat atunci cand le consumai fumand  intre mese.

„Am deja o sapatamana de cand nu mai fumez. Desi mi-am dorit sa nu ajung una din persoanele care dupa ce se lasa de fumat straba din nas la fumul de tigara al prietenilor fumatori, fix asa am ajuns.

Nu o fac special. Doar ca ma deranjeaza. Am observat ca acum, daca simt miros de fum de tigara, daca inhalez fum de tigara, ragusesc imediat si ma ustura gatul. Nu stiu de ce, nu am o explicatie medicala, ci doar ce simt eu.

Va spun fix etapele prin care trec eu, atat. Nimic medical sau ce ar trebui sa simt.

Primul lucru care mi-a placut, dar de care imi era foarte teama a fost cafeaua de dimineata. Fumatorii stiu despre ce vorbesc. Ei bine, imi place mai mult acum. Are alt gust. Si nu am nevoie de tigara ca sa o savurez. Din contra. Cafeaua turceasca, preferata mea, este mult mai gustoasa.

De altfel, toata mancarea are alt gust. Ma simt mult mai bine dimineata, nu ma mai racaie nimic pe gat. Am mai avut si stari de nervozitate, dar nu in exces. Nu mananc mai mult, din contra.

Cred ca de frica sa nu ma ingras, dupa cum se spune, acum am mese regulate, e mult mai bine asa. Daca in primele zile mai simteam nevoia sa fumez intre mese, luam cate un tic-tac. Numai doua calorii.

In concluzie, ma bucur enorm ca am reusit sa ma las de fumat pentru ca viata are alt gust fara tigari!”, s-a confesat Diana Dumitrescu pe blogul sau.

Scrie un comentariu