2 Principale Stiri Interne

E oficial! Diana Dumitrescu ii ia locul Danei Rogoz

Scris de Administrator

Fiindca se afla deja in ultimul trimestru de sarcina, Dana Rogoz a intrat intr-un bine meritat concediu de maternitate, locul ei la carma emisiunii “De Suflet”, de la ProTv International, fiind luat de Diana Dumitrescu.

diana-dumitrescu-de-suflet

Dupa ce s-a relaxat de sarbatori alaturi de familie, Diana Dumitrescu incepe anul 2014 cu o premiera, din 1 februarie ea prezentand pentru prima data o emisiune de televiziune, la ProTv International.

diana-dumitrescu-de-suflet1

Artista a avut deja prima filmare, luni seara, pentru promo-ul noului ei proiect.

diana-dumitrescu-de-suflet2

“Am avut un sentiment foarte ciudat pentru ca am fost pentru prima oara singura in platoul De Suflet, unde la finalul lui decembrie eram inca in postura de invitata. Acum, la filmare, am simtit lipsa Danei, insa am avut in minte sfaturile ei. M-am relaxat si totul a decurs minunat. Abia astept prima editie, primii invitati si primele surprize. Sunt entuziasmata ca o sa fiu eu cea care ii va intervieva pe cei ce vor veni pe canapeaua De Suflet”, spune Diana.

diana-dumitrescu-de-suflet3

In cadrul emisiunii “De Suflet”, care va fi difuzata in fiecare sambata, pe ProTv International, de la ora 20:30, telespectatorii o vor urmari pe Diana Dumitrescu in postura de prezentatoare, in locul Danei Rogoz.

diana-dumitrescu-de-suflet4 diana-dumitrescu-de-suflet5

Scrie un comentariu