Stiri Interne

Ce ar face Diana Dumitrescu, Dorian Popa si Ilinca Vandici daca ar fi inselati de partener

Scris de Administrator

Daca Diana Dumitrescu este de parere ca orice barbat este predispus la a insela, Ilinca Vandici marturiseste ca ar iesi fara sa priveasca inapoi dintr-o relatie in care a fost inselata. Dorian Popa spune insa ca totul depinde de situatie si ca, daca ar fi tradat in amor, cel mai potrivit ar fi sa trateze la fel cum a fost tratat…

diana-dumitrescu-dorian-popa-ilinca-vandici

Duminica, 25 mai, in emisiunea D-Paparazzi, de la Kanal D, difuzata incepand cu ora 21.30, vedetele vorbesc despre ce ar face in cazul in care partenerul de viata ar avea o aventura de o noapte.

“Stiu ca in orice relatie, mai devreme sau mai tarziu, vei fi inselata. Depinde de cat vrei sa inchizi ochii sau nu la aceasta…”, a spus Diana Dumitrescu.

“Daca in relatia respectiva as fi comis-o si eu, frumos ar fi sa inchid ochii la ce a facut ea si sa o tratez asa cum am fost tratat”, a povestit si Dorian Popa.

Chiar daca studiile arata ca atunci cand esti inselat, razbunarea este primul lucru care iti vine in minte, Ilinca Vandici are alta solutie.

”De razbunat, niciodata nu o voi face! De parasit, mai mult ca sigur l-as parasi. Dupa ce il parasesc, il iert, dar nu uit. Nu ma razbun, nu dau telefoane, nu sms-uri, nu fac scandal. Exclus lucruri de acest gen. Pe un barbat il doare mult mai tare daca esti indiferenta”, a spus Ilinca Vandici.

adelina-pestritu

Nu ratati, duminica, 25 mai, emisiunea “D-Paparazzi”, incepand cu ora 21.30, prezentata de Adelina Pestritu, la Kanal D.

Scrie un comentariu