News

Diana Cordeanu, despartita de iubit si cu doi copii, lucreaza pentru Armani in Italia

Scris de Administrator

Diana Cordeanu, cea supranumita pe vremea cat traia in Romania drept „devoratoarea de fotbalisti” s-a despartit de iubitul ei italian, cu care are doi copii, insa a reusit sa se angajeze la Armani Prive. Iata cu ce se ocupa in Italia.

Diana Cordeanu, fost model si fosta prietena, pe vremea cat statea in Romania, cu Laura Andresan, s-a despartit de iubitul ei italian, cu care are doi copii.

Diana inca locuieste in Italia si este hotarata sa se descurce pe propriile puteri, astfel ca a reusit sa se angajeze la Armani Prive.

Conform Libertatea, ea lucraza cu Roberta, nepoata lui Giorgio Armani, de modelele care defilieaza in showroom-ul de la Milano, iar in paralel si-a deschis si un cabinet de albire a dintilor.

Diana Cordeanu a plecat din Romania in urma cu mai bine de sapte ani. Pana atunci, ea era o abonata a presei mondene din Romania, fiind renumita pentru relatiile ei cu diversi fotbalisti celebri si pentru prietenia cu Laura Andresan, alaturi de care s-a si sarutat de cateva ori in public.

Scrie un comentariu