Stiri Interne

Diana Bart de la Prima TV se marita! Iata ce rochie de mireasa vrea sa poarte!

Scris de Alexandru Manea

Diana Bart, prezentatoarea de la Prima TV, se marita. Bruneta oscileaza intre doua modele de rochii de mireasa. Iata cum le descrie si cand spune ca isi doreste sa aiba loc evenimentul.

diana-bart-sot

Diana Bart se marita cu iubitul ei, Mihai Dumitrescu. Ceremonia urmeaza sa aiba loc anul viitor. Initial, aveau de gand sa o programeze in luna iunie, insa cel mai probabil o vor organiza in luna septembrie cand vremea va fi mai putin calduroasa, iar invitatii se vor fi intors din concediu.

diana-bart-iubit

Prezentatoarea emisiunii Focus Monden de la Prima TV a pus ochii pe doua modele de rochii de mireasa din care trebuie, la final, sa aleaga unul.

„Unul are un pic de guler. Nu-i chiar model tip sirena, ca ar fi cam incomoda, vine un pic pe corp taiata de sus pana jos si spatele foarte putin gol. Mai am un model foarte dragut, vine barcuta si cu spoatele gol tot asa, pe langa corp si taiata de sus pana jos. Sa se vada doar atunci cand merg, nu e nimic vulgar si nici iesit din tipare, din comun. Nu sunt scumpe si nu vreau sa dau foarte mult pe ea, consider ca poti sa dai si mai putin. Daca e un material de calitate si un model frumos poti sa dai si mai putin. Nu vreau sa dau mai mult de 1500 de euro”, a povestit ea la Prima TV.

Diana-Bart-Borealy

Diana va purta pe cap, cel mai probabil, o diadema, asa cum a vazut la showroom-ul Borealy din Bucuresti. „Pana acum nu eram adepta diademelor, accesorii da, dar sa stii sa-mi place, am gasit una care-mi place, e finuta. Stii care-i problema ca mie nu-mi prea place voalul. Dar am gasit un model interesant de rochie. Voalul il are atarnat undeva la maneca, deci manecile sunt facute din voal!”, a adaugat ea.

Scrie un comentariu